Publikováno Únor 11, 201213 r Čau všichni. Draci ví někdo proč mají některý kombíci O2 vyšší zadek, mám to u svý a moc se mi to nelíbí, koukám li třeba na RS tak ty sedí na prdeli a kola skoro schovaný v podběhu. Já mám snad 5 cm vůli i nad 18" koly se 40 profilem a nikdo mi není schopný říct k čemu to je, čumák dole, zadek nahoře, ale až dost se mi zdá. Je to ex firemní, tak pochybuju o nějakých úpavách, pokud to není v rámci N1. Co s tím? Jen snížit?
Únor 11, 201213 r RS je snížená, jinak když dáš na auto velký kola a nesnížíš, tak to dycy vypadá jak terenák, velkýkolo má nízkou patku
Únor 11, 201213 r 4x4 maj taky zvedlou prdel, a nemáš tam paket pro špatný cesty nebo to někdo často nakládal a jsou tam podložky
Únor 12, 201213 r Autor No zatím nevím co je paket pro špatný cesty, naložená jezdit mohla vzhledem k úpravě na N1, navíc u ní bylo sundaný tažný těsně před prodejem, nevrátili tam výztuhu, já to zjistil až při přehazování nárazníků za RS. Takže snížit asi komplet že, já psal 5 cm, ale ono je to vzadu snad 10cm vysoko, co geometrie? Jen že letní mám 35 ET a zimáky za rok budou taky 35-38 ET asi by se to mělo seřídit co? Kor po tom snížení.....
Únor 12, 201213 r po úpravách podvozku určitě novou geometriji, paket pro špatné cesty je to že je auto zvednuté ve předu i vzadu podložkama
Únor 13, 201213 r paket špatné cesty má podložky pod pružinami jen vepředu,vzadu dlouhé pružiny k delším pružinám jsou také tlumiče co mají delší zdvih...jinak podložky se dávají při unavených pružinách,nebo extrém.zvýšení.
Březen 12, 201213 r U paketu pro špatné cesty jsou kromě delších pružin a tlumičů ještě tužší stabilizátory...
Březen 13, 201213 r ještě jukni, jestli nemáš vzadu dvojité pružiny, taky se to dělalo na auta, co hodně vozila zatížený kufr a vlek.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.