giorgio.v75 Vloženo 11. Únor 2012 Sdílet Vloženo 11. Únor 2012 Čau všichni. Draci ví někdo proč mají některý kombíci O2 vyšší zadek, mám to u svý a moc se mi to nelíbí, koukám li třeba na RS tak ty sedí na prdeli a kola skoro schovaný v podběhu. Já mám snad 5 cm vůli i nad 18" koly se 40 profilem a nikdo mi není schopný říct k čemu to je, čumák dole, zadek nahoře, ale až dost se mi zdá. Je to ex firemní, tak pochybuju o nějakých úpavách, pokud to není v rámci N1. Co s tím? Jen snížit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 11. Únor 2012 Sdílet Vloženo 11. Únor 2012 RS je snížená, jinak když dáš na auto velký kola a nesnížíš, tak to dycy vypadá jak terenák, velkýkolo má nízkou patku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spajky007 Vloženo 11. Únor 2012 Sdílet Vloženo 11. Únor 2012 4x4 maj taky zvedlou prdel, a nemáš tam paket pro špatný cesty nebo to někdo často nakládal a jsou tam podložky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
giorgio.v75 Vloženo 12. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2012 No zatím nevím co je paket pro špatný cesty, naložená jezdit mohla vzhledem k úpravě na N1, navíc u ní bylo sundaný tažný těsně před prodejem, nevrátili tam výztuhu, já to zjistil až při přehazování nárazníků za RS. Takže snížit asi komplet že, já psal 5 cm, ale ono je to vzadu snad 10cm vysoko, co geometrie? Jen že letní mám 35 ET a zimáky za rok budou taky 35-38 ET asi by se to mělo seřídit co? Kor po tom snížení..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spajky007 Vloženo 12. Únor 2012 Sdílet Vloženo 12. Únor 2012 po úpravách podvozku určitě novou geometriji, paket pro špatné cesty je to že je auto zvednuté ve předu i vzadu podložkama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adbai Vloženo 13. Únor 2012 Sdílet Vloženo 13. Únor 2012 paket špatné cesty má podložky pod pružinami jen vepředu,vzadu dlouhé pružiny k delším pružinám jsou také tlumiče co mají delší zdvih...jinak podložky se dávají při unavených pružinách,nebo extrém.zvýšení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sky_master Vloženo 12. Březen 2012 Sdílet Vloženo 12. Březen 2012 U paketu pro špatné cesty jsou kromě delších pružin a tlumičů ještě tužší stabilizátory... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
giorgio.v75 Vloženo 13. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2012 Každopádně díky všem za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 13. Březen 2012 Sdílet Vloženo 13. Březen 2012 ještě jukni, jestli nemáš vzadu dvojité pružiny, taky se to dělalo na auta, co hodně vozila zatížený kufr a vlek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.