Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Chtěl bych se zeptat, kdo má tyto denní led světla, jak je s nimi spokojen? Ač jsem hledal, jak jsem mohl, tak jsem o těchto světlech nic bližšího na fóru nenašel. Viděl jsem na netu, že někteří je mají, tak by mě o nich zajímaly nějaké informace.

1981.jpg

Ja nevim, pro me je to typickej Milotec - proste produkty teto firmy nemuzu a to snad bez vyjimky.

Sorry, zadne zkusenosti nemam, jen jsem si neodpustil poznamku.

• Autor

Mě se taky moc milotec nelíbí, toto je jedna z mála věcí, která by se mi ještě líbila.Akorát spíš tahle kombinace.

post-43428-0-77185800-1329039514_thumb.j

Upraveno od lojzahlina

• Autor

Nebo něco takového

af2e3b55b231518dea1d07ba953361a2.jpg

Akorát tady nejsou ty LED denní světla v těch výdechách.

Upraveno od lojzahlina

• Autor

Tak nikdo nemá zkušenosti? Jde mi o denní svícení a toto se mi jeví asi jako nejhezčí zabudovaná varianta. Když teda nepočítám RS nárazník z faceliftu, ale to předělávání s tím, do toho se mi nechce. Radši si koupím RS nárazník z předface tady s tím a všechno bude sedět bez nějakýho řezání jak má.

• 1 měsíc později...

I ked si sa uz pustil do narazniku RS Fl dam sem par fotiek, mojich DRL. Funkciami su take iste, ako tie, co si uviedol na zaciatku prispevku (Denne svietenie, pozicne svetla). Moje DRL sice predava aj Milotech, ale myslim, ze sa to uplne na ich vyrobu nepodoba.

post-70099-0-87149400-1333370177_thumb.j

post-70099-0-03800600-1333370188_thumb.j

post-70099-0-39675300-1333370196_thumb.j

• 4 roky později...

:kol-47: cool a co mám ja za světla ?

Upraveno od pista6

• 8 měsíců později...

Lidi, mě spíš zajímá, když bych si dokoupil denní svícení jak má Petuldo, zda bude fungovat za pomoci čidla ve zpětným? Dal bych si polohu na denní svícení, takže když bych vjel do tunelu, ty ledky by se vyply a začali svítit normální světla a obráceně. Jde to tak nastavit?

V 2. 4. 2012 na 14:36, 11Petuldo11 napsal:

I ked si sa uz pustil do narazniku RS Fl dam sem par fotiek, mojich DRL. Funkciami su take iste, ako tie, co si uviedol na zaciatku prispevku (Denne svietenie, pozicne svetla). Moje DRL sice predava aj Milotech, ale myslim, ze sa to uplne na ich vyrobu nepodoba.

post-70099-0-87149400-1333370177_thumb.j

post-70099-0-03800600-1333370188_thumb.j

post-70099-0-39675300-1333370196_thumb.j

Jasne ze jo. Auto uz ted funguje tak, ze hlavni svetla ve tme rozsviti, ne? A to denni sviceni se standardne zapojuje tak, ze sviti pri zapnutem zapalovani a vypnutych hlavnich svetlech. Takze to bude fungovat presne jak chces. ;)

(On teda pise, ze ma DRL / pozicni svetla. Ty bys mel koupit jen DRL, jinak ti budou se snizenou intenzitou svitit i pri rozsvicenych hlavnich svetlech. I kdyz i to by se dalo zapojenim vyresit, ale lepsi je rovnou kopit pouze DRL.)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.