Přejít na obsah

Fabia ll "china" - nejedna se o padělek ale o to co jde, ale ne u nas

Doporučené příspěvky

Vloženo

Jsou to potvory, ale při tom množstvi aut co tam u nich jezdi a těch padělku aut by asi kombik neuspěl :) , ale pokud to pude dotahnu dvě sady přednich černych :D ale bude je třeba trošku dotmavit ,tak jak to ma piškot . jen jsem zvědavy jakou maj homolagaci :D

Vloženo (editace)

To ti nevypadá zle ten kobereček ;)

Můžeš to přibrat k těm světlům :p

Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk

Editováno: , autor: Tom077
Vloženo
:) ta lištička neni špatná ale fabka moc chromu nemá tak bych jí nevolil... Jinak zadní diodový světla na supa jsem viděl u verze Laurin a Klement a byla to serie je to možný???
Vloženo

Jeje, je to mozny, v cine jsou v seri led svetla na supa ll i oktu ll . Fabka sice ledky nedostala, jsou tam mam dojem 4 zarovkove moduly ale jsou dve zpatecky a to by se mi siklo, v noci kdyz couvu tak kulovy vidim :)

Vloženo

To vim ze tam jsou v serii, ale ze ted rozjeli vyrobu superbu LaK a ma zadni diodovy svetla. Tak jestli to bylo jen pocitacove nebo opravdu, pac se rikalo ze diody na supa prijdou az pri faceliftu:-) ty svetla na fabku jsou opravdu hezky a originalni:-)

Vloženo

Tady :)

Je to tak, Superb L&K (pouze limuzina) ma v serii LED zadni svetla, jsou to ta sama jako ma Sup v Cine.

Proto je ma taky jen limuzina, combi se v Cine nevyrabi, tudiz ani LED svetla pro combi neexistuji.

Vloženo

Dekuji za vysvetleni,ja vedel ze s Tebou se da v takovych vecech pocitat :)

Ono vlastne procitajic cinske stranky skodovky se da vsimnou ze zadne kombi v nabidce nemaji :)

Vloženo
:) :) jojo díky za vysvětlení... číňani na kombíky moc nejsou, maj velký rodiny tak radši koupí MPV ;) zajímalo by mě jak by vypadaly diodový světla na kombíku superbu ;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...