Únor 18, 201213 r Autor Jsou to potvory, ale při tom množstvi aut co tam u nich jezdi a těch padělku aut by asi kombik neuspěl , ale pokud to pude dotahnu dvě sady přednich černych ale bude je třeba trošku dotmavit ,tak jak to ma piškot . jen jsem zvědavy jakou maj homolagaci
Únor 18, 201213 r Maj to u mě spočítané šikmoočka :D Ty druhé přední světla pro mě???? :'>:::: Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk
Únor 18, 201213 r Dobře ty!!! S tím ostravským komandem mě něco napadlo ..... Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk
Únor 18, 201213 r Autor Hlapi, sice zastancem chromu nejsem ,ale lištičku maji po cele delce zadnich dveři . my jen nad spz
Únor 18, 201213 r Autor Ale chrom usmev na volantu se mi naaaaaramně libi vkusne nenasilne, podle me se jim povedl .
Únor 18, 201213 r Autor a to mě tak celkem zaujalo , celkem vkusny koberecek v kompletu pro ty prasata co nekdy vozim v zadu by to bylo perfektni jen barevnost by mi mocnesedla
Únor 18, 201213 r To ti nevypadá zle ten kobereček Můžeš to přibrat k těm světlům Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk Upraveno Únor 18, 201213 r od Tom077
Únor 18, 201213 r Autor Pišu si kusy 2 jsem zvedavej jestli maji iv jine barevnosti,me by sedlo neco v svetle modre dle interieru
Únor 18, 201213 r No já černý nejlépe,nebo šedý,pak modrý ... Jozzi china import :'>:::'> Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk
Únor 18, 201213 r Autor Tak tak mam to zapsane, ale nejvic se tesim na mobily, kua tech bude plnej kufr
Únor 18, 201213 r ta lištička neni špatná ale fabka moc chromu nemá tak bych jí nevolil... Jinak zadní diodový světla na supa jsem viděl u verze Laurin a Klement a byla to serie je to možný???
Únor 18, 201213 r Autor Jeje, je to mozny, v cine jsou v seri led svetla na supa ll i oktu ll . Fabka sice ledky nedostala, jsou tam mam dojem 4 zarovkove moduly ale jsou dve zpatecky a to by se mi siklo, v noci kdyz couvu tak kulovy vidim
Únor 18, 201213 r To vim ze tam jsou v serii, ale ze ted rozjeli vyrobu superbu LaK a ma zadni diodovy svetla. Tak jestli to bylo jen pocitacove nebo opravdu, pac se rikalo ze diody na supa prijdou az pri faceliftu:-) ty svetla na fabku jsou opravdu hezky a originalni:-)
Únor 18, 201213 r Autor To se musime doinformovat u povolanych. Mave kde jsi kdyz Te clovek potrebuje
Únor 18, 201213 r Tady Je to tak, Superb L&K (pouze limuzina) ma v serii LED zadni svetla, jsou to ta sama jako ma Sup v Cine. Proto je ma taky jen limuzina, combi se v Cine nevyrabi, tudiz ani LED svetla pro combi neexistuji.
Únor 18, 201213 r Autor Dekuji za vysvetleni,ja vedel ze s Tebou se da v takovych vecech pocitat Ono vlastne procitajic cinske stranky skodovky se da vsimnou ze zadne kombi v nabidce nemaji
Únor 18, 201213 r :) jojo díky za vysvětlení... číňani na kombíky moc nejsou, maj velký rodiny tak radši koupí MPV zajímalo by mě jak by vypadaly diodový světla na kombíku superbu
Únor 18, 201213 r taky mě ti číňani naštvali,že nemají kombíky .... brousil jsem si zuby na ten zadní nárazník s odrazkama ....
Únor 21, 201213 r To vyřeš jednoduše Tome http://www.auto-doplnky.com/odrazky-narazniku-skoda-vrs.html
Únor 21, 201213 r Hold diskriminace kombíků v číně Další možnost odrazek na nárazník v podobě difuzoru http://www.autostyl-janko.cz/auto_tuning_fotografie.php?id=341&foto_id=394&car=208&
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.