jozzi Vloženo 18. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2012 Jsou to potvory, ale při tom množstvi aut co tam u nich jezdi a těch padělku aut by asi kombik neuspěl , ale pokud to pude dotahnu dvě sady přednich černych ale bude je třeba trošku dotmavit ,tak jak to ma piškot . jen jsem zvědavy jakou maj homolagaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 18. Únor 2012 Sdílet Vloženo 18. Únor 2012 Maj to u mě spočítané šikmoočka :D Ty druhé přední světla pro mě???? :'>:::: Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 18. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2012 A ja k jinak ostravske komando by mohlo nějak ladit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 18. Únor 2012 Sdílet Vloženo 18. Únor 2012 Dobře ty!!! S tím ostravským komandem mě něco napadlo ..... Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 18. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2012 Hlapi, sice zastancem chromu nejsem ,ale lištičku maji po cele delce zadnich dveři . my jen nad spz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 18. Únor 2012 Sdílet Vloženo 18. Únor 2012 Osobne bych to s tim chromem zas neprehanel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 18. Únor 2012 Sdílet Vloženo 18. Únor 2012 Taky nejsem velkým zastáncem chromu Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 18. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2012 Ale chrom usmev na volantu se mi naaaaaramně libi vkusne nenasilne, podle me se jim povedl . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 18. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2012 a to mě tak celkem zaujalo , celkem vkusny koberecek v kompletu pro ty prasata co nekdy vozim v zadu by to bylo perfektni jen barevnost by mi mocnesedla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 18. Únor 2012 Sdílet Vloženo 18. Únor 2012 (editace) To ti nevypadá zle ten kobereček Můžeš to přibrat k těm světlům Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk Editováno: 18. Únor 2012, autor: Tom077 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 18. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2012 Pišu si kusy 2 jsem zvedavej jestli maji iv jine barevnosti,me by sedlo neco v svetle modre dle interieru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 18. Únor 2012 Sdílet Vloženo 18. Únor 2012 No já černý nejlépe,nebo šedý,pak modrý ... Jozzi china import :'>:::'> Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 18. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2012 Tak tak mam to zapsane, ale nejvic se tesim na mobily, kua tech bude plnej kufr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandys Vloženo 18. Únor 2012 Sdílet Vloženo 18. Únor 2012 ta lištička neni špatná ale fabka moc chromu nemá tak bych jí nevolil... Jinak zadní diodový světla na supa jsem viděl u verze Laurin a Klement a byla to serie je to možný??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 18. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2012 Jeje, je to mozny, v cine jsou v seri led svetla na supa ll i oktu ll . Fabka sice ledky nedostala, jsou tam mam dojem 4 zarovkove moduly ale jsou dve zpatecky a to by se mi siklo, v noci kdyz couvu tak kulovy vidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandys Vloženo 18. Únor 2012 Sdílet Vloženo 18. Únor 2012 To vim ze tam jsou v serii, ale ze ted rozjeli vyrobu superbu LaK a ma zadni diodovy svetla. Tak jestli to bylo jen pocitacove nebo opravdu, pac se rikalo ze diody na supa prijdou az pri faceliftu:-) ty svetla na fabku jsou opravdu hezky a originalni:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 18. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2012 To se musime doinformovat u povolanych. Mave kde jsi kdyz Te clovek potrebuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 18. Únor 2012 Sdílet Vloženo 18. Únor 2012 Tady Je to tak, Superb L&K (pouze limuzina) ma v serii LED zadni svetla, jsou to ta sama jako ma Sup v Cine. Proto je ma taky jen limuzina, combi se v Cine nevyrabi, tudiz ani LED svetla pro combi neexistuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 18. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2012 Dekuji za vysvetleni,ja vedel ze s Tebou se da v takovych vecech pocitat Ono vlastne procitajic cinske stranky skodovky se da vsimnou ze zadne kombi v nabidce nemaji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandys Vloženo 18. Únor 2012 Sdílet Vloženo 18. Únor 2012 :) jojo díky za vysvětlení... číňani na kombíky moc nejsou, maj velký rodiny tak radši koupí MPV zajímalo by mě jak by vypadaly diodový světla na kombíku superbu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 18. Únor 2012 Sdílet Vloženo 18. Únor 2012 taky mě ti číňani naštvali,že nemají kombíky .... brousil jsem si zuby na ten zadní nárazník s odrazkama .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilmore Vloženo 21. Únor 2012 Sdílet Vloženo 21. Únor 2012 To vyřeš jednoduše Tome http://www.auto-doplnky.com/odrazky-narazniku-skoda-vrs.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2012 Gilmore,ale dyt to je des :'> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 21. Únor 2012 Sdílet Vloženo 21. Únor 2012 Gilmore: toto mě právě moc nebere Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilmore Vloženo 21. Únor 2012 Sdílet Vloženo 21. Únor 2012 Hold diskriminace kombíků v číně Další možnost odrazek na nárazník v podobě difuzoru http://www.autostyl-janko.cz/auto_tuning_fotografie.php?id=341&foto_id=394&car=208& Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.