_Denis_ Vloženo 12. Únor 2012 Sdílet Vloženo 12. Únor 2012 Kluci, byl by někdo z vás, kdo už to dělal, schopen a ochoten vyměnit mi volant v OII? Měl by mi přijít nový kožený, návody na demontáž bagu jsem také četl, nicméně z toho mám docela obavy - nerad bych, aby mi bag střelil vinou špatné manipulace. Samo, nic není zadarmo, nicméně pokud někdo bude vyžadovat za tuto práci majlant, raději to risknu.. Do Škodovky se mi s tím nechce, přijde mi blbé přijít s volantem v podpaží s říct "přehodíte mi volant?" Ideálně Severní Morava, popř. Morava (od ČT, až po Prostějov, já jsem z Havířova) Předem díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 13. Únor 2012 Sdílet Vloženo 13. Únor 2012 Ahoj, můžem ve F-M.. kdyžtak mi napiš SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 13. Únor 2012 Sdílet Vloženo 13. Únor 2012 Vaša Prostějov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 17. Únor 2012 Sdílet Vloženo 17. Únor 2012 Jestli máš zájem tak v Ostravě není problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 17. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2012 Děkuji, už jsem někoho našel - bude-li mít ještě čas a zájem - pokud ne, určitě bych se ozval, Ostrava je hned vedle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 17. Únor 2012 Sdílet Vloženo 17. Únor 2012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 18. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2012 Tak, vyměněno, je to sakra rozdíl - jak vzhledově, tak na omak Kdyby se někomu hodilo, mám k dispozici ten starý, viz: http://forum.skodahome.cz/topic/117247-oii-4-ramenny-volant/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.