Přejít na obsah

Nevšední den plný zážitků

_Denis_

Doporučené příspěvky

Zdravím, Škodováci,

nedá mi to nepodělit se s vámi o můj včerejší skvělý den, abyste si udělali představu, jaký jsem idiot:

Byl to den, jako každý jiný - ráno jsem před 7 ráno vyjel směrem na Olomouc za zákazníky. Po jedné schůzce jsem se přesunul do Přerova, už tak se mi trošku hůře stíhalo. Poté, co jsem dokončil další schůzku jsem z Přerova chtěl vyjet do Vyškova. Couval jsem z takového "polního" parkoviště od firmy a ano, já blbec jsem nezmapoval terén a při otáčení jsem chytil betonový kanál, který tam stál. Byla to docela šlupka, raději jsem vystoupil a koukl jsem se, zda jsem něco nepoškodil - hle, vidím na kanálu kus plastu, říkám si "aha, asi jsem urazil nárazník". Poté jsem si však všiml, že si hraji na Jeníčka s Mařenkou a nechávám za sebou cestičku olejových "drobečků" - pod autem už kaluž. Hned jsem vypnul motor a zavolal odtahovku - samo, prorazil jsem olejovou vanu, vč. krytu - oprava za 10 tisíc, musel jsem událost ohlásit našemu panu nejvyššímu, který moc nadšeně nezněl a nepovolil mi vzít si náhradní auto (skončil jsem v Prostějově a jsem z Havířova). Díky známosti mi však majitel autosalonu/servisu zadarmo poskytl náhradní auto úplně zadarmo. Jak však víte, zvláště vy, kteří jste tam včera jeli, na Olomoucku byla včera neskutečná kalamita. Poněvadž byla D1 na Ostravu komplet uzavřená, musel jsem ji objet - když jsem však najížděl na křižovatku, ačkoli jsem stál na brzdě, chytil jsem z kopečka sáňky a ťuknul mně jiný řidič s Caddym - naštěstí to bylo opravdu minimálně, mám malinkou promáčklinu zadního blatníku a on na autě také skoro nic neměl, nicméně jsme kvůli jeho pracovním směrnicím museli čekat na Policii, kde jsem dostal pokutu (naštěstí usmlouvanou jen na 500Kč) za nedání přednosti v jízdě. No a ještě mně čeká trapné vysvětlování servisu, který mi auto půjčil, že jsem jim ho ťuknul.

Můžu vám říct, že "lepší" den jsem už dlouho nezažil - cítím se jako debil, ve firmě jsou nasraní, že jsem prorazil autu vanu a sám budu mít trapné oplétačky se servisem, kde jsem jim ťuknul auto..

Poněvadž se to venku nelepší, šťastnou cestu všem, dojeďte v pořádku !

Editováno: , autor: _Denis_
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...