Publikováno Únor 16, 201213 r Lidičky potřebuji akutní pomoc když připojím navigaci na nabíječku usb (myslím v autě přes zapalovač) okamžitě se přepne do režimu nabíjení a zmizí mi navigace..jde o Mio C720b Děkuji za rychlou nápovědu Upraveno Únor 17, 201213 r od Ataner
Únor 17, 201213 r Používaš ten kabel co byl k navigaci na nabíjení? Kabel co je na propojení PC má propojeny některé piny a tím se navigace pustí do režimu PC.
Únor 17, 201213 r taky mi to dělalo. Přečůral sem jí tak, že sem ji napojil na napájení, nastartoval a až PAK zapnul. Protože, když byla puštěná při každým odpojení a připojení do eletriky se přepla do komunikace s PC.
Únor 17, 201213 r Autor Používaš ten kabel co byl k navigaci na nabíjení? Kabel co je na propojení PC má propojeny některé piny a tím se navigace pustí do režimu PC. Doma ať si dělá co chce..jde o to že mi to dělá v autě takže konec spokojené cesty..musím zkusit Luďovu fintu..
Únor 18, 201213 r Autor Doma ať si dělá co chce..jde o to že mi to dělá v autě takže konec spokojené cesty..musím zkusit Luďovu fintu.. Tak zkoušim co se dá ale bohužel pořád nic...pořád padá do nabíjení...
Září 2, 201213 r Hele tak to mas jeste dobry..... me zas bouchla v navi Mio baterka,tak mi to jde jen na usb nabijeni.....no nebylo mi do
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.