Ataner Vloženo 16. Únor 2012 Sdílet Vloženo 16. Únor 2012 (editace) Lidičky potřebuji akutní pomoc když připojím navigaci na nabíječku usb (myslím v autě přes zapalovač) okamžitě se přepne do režimu nabíjení a zmizí mi navigace..jde o Mio C720b Děkuji za rychlou nápovědu Editováno: 17. Únor 2012, autor: Ataner Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brot1cz Vloženo 17. Únor 2012 Sdílet Vloženo 17. Únor 2012 Používaš ten kabel co byl k navigaci na nabíjení? Kabel co je na propojení PC má propojeny některé piny a tím se navigace pustí do režimu PC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 17. Únor 2012 Sdílet Vloženo 17. Únor 2012 taky mi to dělalo. Přečůral sem jí tak, že sem ji napojil na napájení, nastartoval a až PAK zapnul. Protože, když byla puštěná při každým odpojení a připojení do eletriky se přepla do komunikace s PC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ataner Vloženo 17. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2012 Používaš ten kabel co byl k navigaci na nabíjení? Kabel co je na propojení PC má propojeny některé piny a tím se navigace pustí do režimu PC. Doma ať si dělá co chce..jde o to že mi to dělá v autě takže konec spokojené cesty..musím zkusit Luďovu fintu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ataner Vloženo 18. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2012 Doma ať si dělá co chce..jde o to že mi to dělá v autě takže konec spokojené cesty..musím zkusit Luďovu fintu.. Tak zkoušim co se dá ale bohužel pořád nic...pořád padá do nabíjení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radiss33 Vloženo 2. Září 2012 Sdílet Vloženo 2. Září 2012 Hele tak to mas jeste dobry..... me zas bouchla v navi Mio baterka,tak mi to jde jen na usb nabijeni.....no nebylo mi do Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.