deto Vloženo 17. Únor 2012 Sdílet Vloženo 17. Únor 2012 Ahojte, dnes sa mi pocas jazdy rozsvietila kontrolka ECU a rapidne sa znizil vykon motora. Nejak som dosiel na miesto urcenia (cca 3km) a po 1,5h mi po nastartovani sa rozsvietili aj kontrolky ASR + vyfukove plyny a mal som pocit, ze auto chce zdochnut (automaticky sytic zachranoval situaciu). Auto bolo schopne ist max. cca 10-15km/h a cukalo, takze som pekne zavolal odtahovku. Auto bolo odtiahnute do Autonovy v Brne. Octavia Tour II 1,6 MPI, 7 mesacne, najazdenych cca 5.500 km. Nejake napady co to moze byt? Mna napada jedine sonda lambda, ale to si nie som isty ci by sa motor prepol do nudzoveho rezimu. Alebo este skrtiaca klapka spolu s ERG ventilom? Vzhladom na to, ze auto ma najazdenych cca 5.500 som velmi sklamany tym, co sa stalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rendavor Vloženo 17. Únor 2012 Sdílet Vloženo 17. Únor 2012 podívej se na můj příspěvek z 26.1., zní to hodně podobně, jen se nezminuješ o spotřebě oleje. mně se to stalo při 85000, ještě jsem to nevyřešil, ty bys to měl snad na záruku. nemusí to být stejné, ale dej prosím vědět jak to bude pokračovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 17. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 17. Únor 2012 podívej se na můj příspěvek z 26.1., zní to hodně podobně, jen se nezminuješ o spotřebě oleje. mně se to stalo při 85000, ještě jsem to nevyřešil, ty bys to měl snad na záruku. nemusí to být stejné, ale dej prosím vědět jak to bude pokračovat. Olej som kontroloval len raz a to po cca 2000km. Vtedy to bolo uplne v norme. Predpokladam, ze ak by motor zral olej, uz by mi svietila kontrolka. Vzhladom k tomu, ze auto je takmer nove a ma skoro nic najazdene, pochybujem, ze sa jedna o problem s valcami, pripadne kruzkom. Treba vsak podotknut, ze s mojim autom sa neda jazdit - nema vykon, je nepojazdne Buduci tyzden budem mudrejsi ked sa na to pozru v servise. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rendavor Vloženo 17. Únor 2012 Sdílet Vloženo 17. Únor 2012 ok, dej vědět. taky nevím čím to je, jsou to jen úvahy mého servisáka a známých. některé věci jsou ale hodně podobné (kontrolky, pokles výkonu....) pravda ale je, že já pořád jezdím, ikdyž někdy to hodně otravuje....a stále leju olej..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 22. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2012 Dnes som hovoril s panom zo servisu. Vravel, ze prebija prud (napatie?) na svorkovnici riadiacej jednotky. Nevedel si to vysvetlit cim to je sposobene. Kazdopadne, objednal novu, vymenia. Dnes by to malo byt hotove, takze zajtra teoreticky si pojdem pre auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 23. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 23. Únor 2012 Takze auto je uz doma. Previezol som sa s nim a slape v pohode. Nakoniec to bola svorkovnica riadiacej jednotky skrtiacej klapky. Dufam, ze sa uz zavada nezopakuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 29. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 29. Únor 2012 Tak zavada sa zopakovala Opat som ostal visiet a musel volat asistencnu sluzbu, nech ma pridu odtiahnut. Hned to napojili a zistili 3 chyby - vsetky mali suvis so skrtiacou klapou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 5. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2012 Kompletna vymena riadiacej jednotky motora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.