Kimi14 Vloženo 18. Únor 2012 Sdílet Vloženo 18. Únor 2012 Chci se optat. Koupil jsem si na fáčko přední masku s přídavnými světly. Jak to mám zapojit, aby mi svítily při zapnutých dálkových světlech ? Jsou tam 2 dráty. Bílý-asi kostra a červený, asi +. Stačí to napojit na drát od dálkových, nebo tam musím dát někde relé ? A jak se maska mění. Musím sundat i světla ? /nevím jak : ( / Předem Vám děkuji za pomoc i názory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 22. Únor 2012 Sdílet Vloženo 22. Únor 2012 Masku odděláš až po demontáži světel, ty drží na 3ech matkách od mot. prostoru, maska už Ti pak bude jasná. Pokud si dobře pamatuju, tak relé bylo jednotné, ale tím si nejsem jist na 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 23. Únor 2012 Sdílet Vloženo 23. Únor 2012 Mělo by to utáhnout původní relé. Ale pokud to chceš 10000% a seš eletrikář, tak dát spešl relátko a pojistku a pro sichr i vypínač, abys mohl při dálkovejch světlech ty přídavný dálkový vypnout a svítili ti jen origo dálky. Já to mám taky na Fabii takle bo to po mě chtěli na STK. I na náklaďáku sem to tak měl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 26. Únor 2012 Sdílet Vloženo 26. Únor 2012 Jenže Fábie neměla origo přídavné dálkové světlomety, proto jsi to musel udělat, jak píšeš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.