Přejít na obsah

Favorit 1990 a mlhovky

franta1969

Doporučené příspěvky

I mne svitily mlhovky i s dalkovymi.

Chyba muze byt na vice mistech, jednak bych prosel kostry svetel (co se me prave tahle pricina nazlobila hlavne u mlhovek) a protoze jsi relatka uz vymenil, mrkni primo na releovou desku, muze byt problem na ni, je to casta vada Favoritu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dobrý den.Můj problém spočívá v tom,že když zapnu dálkový světla,tak mlhovky zhasnou,ale při zhasnutí dálkových se už nerozsvítí.Relátka jsem vymenil a problém setrvává.Druhá otázka zní,jestli musej mlhovky zhasnout při dálkových?Děkuji za rady

Na matkinom byvalom Favorite to nerobilo,kludne som mohol spustit s dialkovymi aj hmlovky.Ale preco to u teba robi taketo divy to netusim,bohuzial.

Odkaz ke komentáři

Prvé ročníky Favoritov to mali nastavené tak, že pri zapnutí diaľkových zhasli hmlovky, po vypnutí hmloviek sa majú rozsvietiť. S tým ti nepomôžem, ale zapojené to takto byť nemusí, už sa to dlho tak nerobí. Podľa posledného zákona (platí len pre nové autá, nie je retroaktívny) tuším už hmlovky svietiť pri diaľkových musia a takisto musia byť automaticky vypnuté po vypnutí svetiel. To znamená, že pokiaľ si mal zapnuté hmlovky a vypol si svetlá, po najbližšom rozsvietení svetiel sa ti už hmlovky nesmeli automaticky rozsvietiť (musel si ich zapnúť vypínačom).

Zrušenie toho zhasínania a zákon som skúmal pre cca 2 rokmi, keď som mal ešte Favorita a chcel som to prepojiť. Nakoniec som sa na to vyprdol a prešiel na Fabiu :p

Odkaz ke komentáři

problém je vyřešen.Při výměně přředního světla jsem si nevšim,že svítí při dálkových tlumený a při tlumených dálkový(pouze u tý vyměněný lampy),tím se na přívodu napětí pro relé předních mlhových světel objevilo napětí 5,58Vss relé tudíž neseplo.Přehodil jsem konektory pro vlákno dálkový na vlákno tlumenýho světla a hle vše funguje jak má.Přitom jsem pouze odpojil a znovu po výměně připojil konektory.Už z výroby to je špatně..Dík všem za příspěvky a přeju hodně štěstí na cestách.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...