Přejít na obsah

Prostředek pro obnovu černé kůže

_Denis_

Doporučené příspěvky

Lidi, nemáte někdo prosím nějaké zkušenosti s jakýmkoli prostředkem na obnovu černé kůže? Koupil jsem si černý kožený volant do mé Okinky, jenže jsem si na 2 místech všiml trošku "probroušené" - asi ohmatané kůže. Na světle to je docela viditelné, neb to jde barevně do světle hnědé, což mně upřímně štve. Proto hledám nějaký přípravek, nicméně nic moc nenalézám - nemáte tedy nějaké zkušenosti s přípravkem na obnovu černé kůže (sedadla, volant..), který by tento problém vyřešil?

Díky předem :kol-47:

Edit:

co třeba toto: http://www.pro-auta.cz/ma-fra-charme-nutrient/produkt-123/ ?

Editováno: , autor: _Denis_
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ten přípravek mohu doporučit sice nevím jestli pomůže na ty ohmatané místa na volantu ale sedačkám pomáhá :kol-47:

Jinak tady zakládáš spoustu zbytečných témat vše najdeš v sekci OII-interiér chce to jen hledat,Dálkové ovládání zase v sekci OII-Elektrika atd... :kol-28:

Odkaz ke komentáři

Tak to zkusím, děkuji :)

Témata:

pardon, polepším se :kol-17: Vím sice, že další témata tuto situaci nezachrání, nicméně je témat tolik, každý z trošku jiného úhlu problematiky, kolikrát již zamčená, proto i když téma najdu, založím nové (většinou univerzálně v Hospodě, abych nikde nezavázel), kde lze v jednom příspěvku zodpovědět můj dotaz, namísto např. 5 stránek o jiných věcech :)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...