_Denis_ Vloženo 19. Únor 2012 Vloženo 19. Únor 2012 (editace) Lidi, nemáte někdo prosím nějaké zkušenosti s jakýmkoli prostředkem na obnovu černé kůže? Koupil jsem si černý kožený volant do mé Okinky, jenže jsem si na 2 místech všiml trošku "probroušené" - asi ohmatané kůže. Na světle to je docela viditelné, neb to jde barevně do světle hnědé, což mně upřímně štve. Proto hledám nějaký přípravek, nicméně nic moc nenalézám - nemáte tedy nějaké zkušenosti s přípravkem na obnovu černé kůže (sedadla, volant..), který by tento problém vyřešil? Díky předem Edit: co třeba toto: http://www.pro-auta.cz/ma-fra-charme-nutrient/produkt-123/ ? Editováno: 19. Únor 2012, autor: _Denis_ Citovat
ADLERos Vloženo 19. Únor 2012 Vloženo 19. Únor 2012 Ten přípravek mohu doporučit sice nevím jestli pomůže na ty ohmatané místa na volantu ale sedačkám pomáhá Jinak tady zakládáš spoustu zbytečných témat vše najdeš v sekci OII-interiér chce to jen hledat,Dálkové ovládání zase v sekci OII-Elektrika atd... Citovat
_Denis_ Vloženo 20. Únor 2012 Autor Vloženo 20. Únor 2012 Tak to zkusím, děkuji Témata: pardon, polepším se Vím sice, že další témata tuto situaci nezachrání, nicméně je témat tolik, každý z trošku jiného úhlu problematiky, kolikrát již zamčená, proto i když téma najdu, založím nové (většinou univerzálně v Hospodě, abych nikde nezavázel), kde lze v jednom příspěvku zodpovědět můj dotaz, namísto např. 5 stránek o jiných věcech Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.