Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
před 13 minutami, cosby napsal:

To je box na komfortku a u Superba I tam vždy je

No práve ja tam ten “box” nemám. Su tam iba káble. Elektrikár ked mi to robil, tak mi to povedal, ze ta “krabicka” tam nieje.

Vloženo
před 7 minutami, Ondrej1993 napsal:

Skus na vrakovisku ... Alebo ak najdem niečo na internete tak ti sem dam link ;)

super, diky! ja som to skusal hladat na nete, ale nic som nenasiel. pravdepodobne som blbe hladal :D

Vloženo
před 13 minutami, Luky2 napsal:

ceska stranka nevadi, ja zijem v cz :) tak este skusim napisat bratrankovi na sk, ci by nieco nevedel splasit :) 

Myslim ze ak nic nenajdes ine tak na vrakovisku to bude niekto mat ... Alebo skus bazos a najdi niekoho kto rozpredava superb na ND ;) ...

Vloženo

Ahoj, pravidelně se mi stává,že při prudké akceleraci se přepálí pojistka komfortní jednotky, následně nefunguje přístrojovka, klimatronic, osvětlení interiéru atd., nějaké zkušenosti nebo nápady kde může být problém? díky....superb 2,5 V6 120kw automat

• o 4 roky později...
Vloženo

Ahojte majstry.  chcem a vás tuto spytat - poprosit či by mi vedel volakto poradit. na sup1 2007 85kw chystám sa skontrolovat piny na konfortnej jednotke, len mám trošku dilemmu že ked to odpojím či to nebude treba zas naprogramovat či nezabudne všetko, (napr. dálkové, climatronic, stahovanie okien atd. ) Robil to už volakto z vás, máte stým skúsenosti?

• o 3 týdny později...
Vloženo

Ahoj, vyměnil jsem konfortní jednotku v Superbu 2.8 a prý je potřeba je překódovat. Nefunguje dálkáč a při zamčení se sám otevře kufr. Umí to někdo Kolín a okolí? Děkuji 

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...