Luky2 Vloženo 18. leden 2018 Sdílet Vloženo 18. leden 2018 před 13 minutami, cosby napsal: To je box na komfortku a u Superba I tam vždy je No práve ja tam ten “box” nemám. Su tam iba káble. Elektrikár ked mi to robil, tak mi to povedal, ze ta “krabicka” tam nieje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky2 Vloženo 18. leden 2018 Sdílet Vloženo 18. leden 2018 před 7 minutami, Ondrej1993 napsal: Skus na vrakovisku ... Alebo ak najdem niečo na internete tak ti sem dam link super, diky! ja som to skusal hladat na nete, ale nic som nenasiel. pravdepodobne som blbe hladal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej1993 Vloženo 18. leden 2018 Sdílet Vloženo 18. leden 2018 před 9 minutami, Luky2 napsal: super, diky! ja som to skusal hladat na nete, ale nic som nenasiel. pravdepodobne som blbe hladal https://autobazar.hyperinzerce.cz/interier/inzerat/12479228-vw-passat-b5-pouzdro-komfortni-jednotky-nabidka-brno-mesto/ Niečo som našiel .. Ale je to česka stranka a je to pridane ešte 3.11.2016 tak neviem či je ešte aktualne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky2 Vloženo 18. leden 2018 Sdílet Vloženo 18. leden 2018 Právě teď, Ondrej1993 napsal: https://autobazar.hyperinzerce.cz/interier/inzerat/12479228-vw-passat-b5-pouzdro-komfortni-jednotky-nabidka-brno-mesto/ Niečo som našiel .. Ale je to česka stranka a je to pridane ešte 3.11.2016 tak neviem či je ešte aktualne ceska stranka nevadi, ja zijem v cz tak este skusim napisat bratrankovi na sk, ci by nieco nevedel splasit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej1993 Vloženo 18. leden 2018 Sdílet Vloženo 18. leden 2018 před 13 minutami, Luky2 napsal: ceska stranka nevadi, ja zijem v cz tak este skusim napisat bratrankovi na sk, ci by nieco nevedel splasit Myslim ze ak nic nenajdes ine tak na vrakovisku to bude niekto mat ... Alebo skus bazos a najdi niekoho kto rozpredava superb na ND ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky2 Vloženo 18. leden 2018 Sdílet Vloženo 18. leden 2018 jasný, skúsim niečo. ešte raz dík za pomoc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej1993 Vloženo 18. leden 2018 Sdílet Vloženo 18. leden 2018 Za malo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert158 Vloženo 19. leden 2018 Sdílet Vloženo 19. leden 2018 Ahoj, pravidelně se mi stává,že při prudké akceleraci se přepálí pojistka komfortní jednotky, následně nefunguje přístrojovka, klimatronic, osvětlení interiéru atd., nějaké zkušenosti nebo nápady kde může být problém? díky....superb 2,5 V6 120kw automat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex7909 Vloženo 28. Duben 2022 Sdílet Vloženo 28. Duben 2022 Ahojte majstry. chcem a vás tuto spytat - poprosit či by mi vedel volakto poradit. na sup1 2007 85kw chystám sa skontrolovat piny na konfortnej jednotke, len mám trošku dilemmu že ked to odpojím či to nebude treba zas naprogramovat či nezabudne všetko, (napr. dálkové, climatronic, stahovanie okien atd. ) Robil to už volakto z vás, máte stým skúsenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ploca Vloženo 15. Květen 2022 Sdílet Vloženo 15. Květen 2022 Ahoj, vyměnil jsem konfortní jednotku v Superbu 2.8 a prý je potřeba je překódovat. Nefunguje dálkáč a při zamčení se sám otevře kufr. Umí to někdo Kolín a okolí? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.