Baldys Vloženo 21. Únor 2012 Sdílet Vloženo 21. Únor 2012 Ahoj.Je nějaký rozdíl v předních světlech mezi obyč. a s čočkou? Jedn8 se o OT II před F. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gracho Vloženo 22. Únor 2012 Sdílet Vloženo 22. Únor 2012 (editace) teraz záleží,čo myslíš pod pojmom čočkové,či xenony alebo iba čočkové svetlá zo Scouta...ale oboje svietia neporovnateľne lepšie oproti obyčajným halogénom! takže až rozmýšlaš nad výmenou,tak určite kúp čočkové ...dá sa spoznať,či ide o xenony alebo o svetlá zo Scouta,Scoutove majú z určitého uhla pohľadu na okrajoch čočky asi každé 2 centimetre akoby 5 milimetrové čiaročky,ktoré smerujú k stredu čočky Editováno: 22. Únor 2012, autor: Gracho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldys Vloženo 22. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 22. Únor 2012 Děkuji za radu.Myslel jsem ty ze Scouta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abit Vloženo 23. Únor 2012 Sdílet Vloženo 23. Únor 2012 Ahoj. Mám v Okte2 obyčejná světla. Pokud bych tam chtěl dát ty s čočkou (ze Scouta) musel bych něco kódovat atd. ?? Konektory budou pasovat?? Nebo stačí jen vyměnit světla a hotovo? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gracho Vloženo 23. Únor 2012 Sdílet Vloženo 23. Únor 2012 vymeniť svetlá a hotovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaGmann Vloženo 24. Únor 2012 Sdílet Vloženo 24. Únor 2012 jj, jak pise Gracho, staci stara vyndat a dat nova. Vloni jsem to predelaval (puvodni halogeny staly za prd) a jsem nadmiru spokojen. Zarovky jsem koupil Osram Silverstar a sviti to naprosto perfektne! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 24. Únor 2012 Sdílet Vloženo 24. Únor 2012 já jsem byl z těchto osramek taky nadšený než mi jedna nová střelila v parabole a jejich výdrž je stejně opravdu malá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaGmann Vloženo 25. Únor 2012 Sdílet Vloženo 25. Únor 2012 tak to se z vlastni zkusenosti s tim mohu nastesti ztotoznit. mam to predelane pres rok (zhruba odjetych 15000km) a bez problemu... nastesti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dubtom Vloženo 16. Červen 2012 Sdílet Vloženo 16. Červen 2012 Nazdárek Chlapi. Máte někdo zkušenost s předníma světlama od výrobce TYC ?? Chci dát taky čočky a tyhle jsou za dobrou cenu,ale nerad bych za půl roku zjistil že jsou na odpis. Dík za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ataner Vloženo 3. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2012 Nazdárek Chlapi. Máte někdo zkušenost s předníma světlama od výrobce TYC ?? Chci dát taky čočky a tyhle jsou za dobrou cenu,ale nerad bych za půl roku zjistil že jsou na odpis. Dík za info Mám je na autě a naprostá pohoda...podle doporučení jsem je také kupoval.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiri92 Vloženo 30. Září 2012 Sdílet Vloženo 30. Září 2012 A svítí tyhle neorigo čočky stejně jako origo? Nebo myslíte že je lepší si připlatit za origo? Aby to nedopadlo tak že ty neorigo budou svítit jako obyč halogeny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikap Vloženo 1. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2012 ja tiež uvažujem za výmenu za čočkové, ale chcel by som originály, do skodoviek čo išli na vývoz do anglicka tak tam dávali čočkové halogény, ludia co vozia tieto auta z anglicka tak rozpredavaju ich na nahradné diely, a ponukal mi jeden tieto svetla za par korun, a tvrdil mi ze lom svetla sa da u takychto svetiel nastavit preklopenim akejsi klapky pri sosovke, neviete niekto ci je na tom nieco pravdy, kdežto svetla z anglického auta maju opačny lom nez u nas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ataner Vloženo 1. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2012 A svítí tyhle neorigo čočky stejně jako origo? Nebo myslíte že je lepší si připlatit za origo? Aby to nedopadlo tak že ty neorigo budou svítit jako obyč halogeny... Svítí naprosto stejně toho se bát nemusíš jako origo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 9. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2012 má někdo zkušenost s čočkovým světem DEPO? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.