Přejít na obsah

dubtom

Uživatel
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

704 zobrazení profilu

Oznámení dubtom

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. hele jaydo, ty tady bráníš powerbox tak urputně až v tobě vidím prodejce. A mimochodem tys nám taky neukázal žádné kladné recenze powerboxu. Až na ty co dodávají výrobci.
  2. Taky jsem nejdřív uvažoval o Power boxu, ale po mnoha negativních odpovědích jsem šel do klasického Chiptuningu a jsem víc než rok velice spokojený s výsledkem. Mám na Chiptuningu najeto cca 40 000 bez nejmenšího problému.Určitě je třeba zvážit, u které firmy si nechat chip udělat, ale po projetí tohodle fora myslím najdeš odpověd i na tuhle otázku. Mě to dělal TDIfun a můžu jen doporučit.
  3. Já ti doporučím jedině TDI Fun. Mám po chipu najeto cca 20000 km a jsem velice spokojený, jak s výkonem tak se spotřebou.
  4. Nazdárek Chlapi. Máte někdo zkušenost s předníma světlama od výrobce TYC ?? Chci dát taky čočky a tyhle jsou za dobrou cenu,ale nerad bych za půl roku zjistil že jsou na odpis. Dík za info
  5. Takže problém je vyřešený. Výměna silentbloků + rameno a auto je na cestě zase jako přikované. Cena i s laserovou geometrii 4500kč.
  6. Gratuluju k dobré volbě. Asi záleží na stylu jízdy, já ted delší trasy jezdím za 5,2l a kolem komína 5,6 -5,8l. takže velká spokojenost. Jasně že si taky rád užívám zrychlení a krouták, ale kdo má uhlídat tu rychlost . Policajty asi neukecám požitkama z chiptuningu
  7. Říkal, že EGR dělá podle aktuálního stavu a mě ho dělal. Starty byly bez problémů. Tohle by mělo být optimální nastavení pro ten motor.
  8. Jinak mi to nešlo vložit. http://www.uloz.to/xJdJ7eg/oc-rar Měl jsem z toho obavy, když dáš tolik peněz za auto a pak si ho sám necháš dodrbat, to by mě asi hodně mrzelo. Ale vyplatí se připlatit za kvalitu.
  9. Takže mám čtrnáct dní po chipu a velká spokojenost. Dal jsem na rady, vykašlal jsem se na racechip a zajel do Českého Těšína do TDIFun( http://www.tdifun.cz/).Podle mého velice profesionální přístup, prostě kapacita v oboru a můžu jedině doporučit. Ze 105PS udělal 137PS a spotřeba klesla cca o 0,9l. (Oll 1.9TDI PD 77Kw 4x4)
  10. Já mám stejný problém u 4x4. Mám od výroby vyšší verzi ( prý se dělaly dvě verze 4x4, nevím co je na tom pravdy) Vlní se to jako na frézované vozovce a v zatáčkách taky. Nedělá to pořád tak nevím co si mám myslet.
  11. Takže je rozhodnuto. Dneska jsem se objednal na chip u TDI Fun. Doufám že bude všechno O.K. Pak vám napíšu první dojmy
  12. OII 1.9 TDI PD 4x4

  13. Zatím sem nic víc nezjistil, ale mrkni se na stranky výrobce. http://www.racechip.de/index.php?xID=i8tjsc9al54pbchgqnkcfh2lb4
  14. Asi měsíc se snažím zjistit všechny pro i proti chiptuningu. Spousta lidí spousta názoru, takže jsem pořád váhal. Až dneska jsem kápnul na týpka , který dělá TDI od revoluce,taky donedávna chipoval. Přesvědčil mě abych nechipoval přehráváním SW ale odkázal mě na Racechip. Po jeho argumentech mechanika s dlouholetou praxí jsem upustil od klasického chipovaní a chci zkusit Racechip. Líbí se mi na tom, že tam není žádný zásah do motoru ani SW a jednoduchá montáž. Chtěl sem se zeptat, jestli s tím má někdo zkušenost.
×
×
  • Vytvořit nový...