tonny.p2 Vloženo 23. Únor 2012 Sdílet Vloženo 23. Únor 2012 Znovu na prodej legenda: :'> http://www.rajaut.cz...abbit-28?fz=vse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 23. Únor 2012 Sdílet Vloženo 23. Únor 2012 Jojo stojí v AR cars v Ostravě,nedávno jsem se tam byl mrknout mám to prakticky za barákem Šel jsem tam za účelem se kouknout na to nové lamborghini,zatím jedinné v ČR tak jsem tam viděl i Rapida... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 23. Únor 2012 Sdílet Vloženo 23. Únor 2012 Už tam hudak straši kolep pulroku, taky sem se byl kouknout , jinak ofoliovana jakž takž, oranžova je shovana Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 23. Únor 2012 Sdílet Vloženo 23. Únor 2012 Před 5 ti lety z toho auta byli všichni hotoví a postupem času už celkem upadá,jednu dobu se prodávalo za 1 000 000kč-nereálné,neprodejné, navíc už jen pro to že auto nemá homologaci pro provoz na pozemních komunikacích takže je maximálně tak na srazy a výstavy. Práce na tom je až až ale to už asi dneska nikdo moc neocení... a těžko si ho někdo koupí aby se na něj chodil dívat do garáže nebo si ho vozil na srazy na podvalníku Tady jedno památeční video Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 23. Únor 2012 Sdílet Vloženo 23. Únor 2012 Adi ,a pamatuj na to že bylo i ve videoklipu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 23. Únor 2012 Sdílet Vloženo 23. Únor 2012 Vím Vím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 23. Únor 2012 Sdílet Vloženo 23. Únor 2012 V te době jsem z toho auta byl paf a jeste jak jsem ho viděl živě, no ted no , jak pišeš ,na ježděni to neni ,snad jen na koukani a v te černe , to neni muj šalek čaje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 23. Únor 2012 Sdílet Vloženo 23. Únor 2012 i v té černé si zahrálo ve videoklipu...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 23. Únor 2012 Sdílet Vloženo 23. Únor 2012 tak šup sem s linkem , ten jsem určitě neviděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 24. Únor 2012 Sdílet Vloženo 24. Únor 2012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 25. Únor 2012 Sdílet Vloženo 25. Únor 2012 Tak uz alespon vim proc jsem ten klip nevidel hip hop v podani obhodnika se šrotem fakt nemusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.