Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj,

kdyz vymenim radio Symphony za Symphony MP3, bude mi dal fungovat ovladani na volantu a zobrazovani na maxidotu nebo budu muset jeste nekde neco nastavit?

Ted mi funguje vse jak ma, je to Octavia MR03.

Diky.

Host MichalF
Vloženo

Myslim ze to urcite bude fungovat a dokonce si myslim, ze ani to zapojeni nebude treba nejak predelavat. -_-

Vloženo

Tak uz zadne Symphony MP3 nechci, nejaka ku*va si z meho auta v noci vzala obyc. Symphony :-( Zvolim tedy neco, co ma odnimatelny panel a holt ozelim info na maxiku a ovladani na volantu :-(

Vloženo
Jenom blbá otázka, a do Octavie I jde montovat rádio s MP3 s Octavie 2 ? Pokud vím tak v jedničce MP3 snad ani nebyli ne ?

Do OI se zacalo symphony s MP3 delat nekdy pred mesicem. Koukni do bazaru jsou tam na prodej. ;)

• o 2 týdny později...
  • o 1 rok později...
Vloženo

potřeboval bych poradit, vyměnil jsem na OI symphony (na kazety) za symphony (MP3), ale nefunguje mi zobrazování autorádia na Maxidotu, kocovky kabelu jsou stejné jako u předešlého symphony, poradíte mi co s tím. díky

Vloženo

asi jsi vyměnil neCAN za CAN

mrkni na zapojení zelené svorkovnici (miniiso) zezadu na rádiu. pravděpodobně tam budeš mít 3 dráty pak budeš muset předělat na 2 (přepojit)

Vloženo (editace)

Zkontroluj zapojeni (zalezi na tom jestli mas CAN nebo tridrat jak pise Vasa) a take kodovani Symphony (posledni cislo kodu). Muzes mit Symphony nakodovane tak, ze zobrazeni v maxidotu je vypnute

Editováno: , autor: tucnak01

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...