triggr Vloženo 25. Únor 2012 Sdílet Vloženo 25. Únor 2012 Zdravím, potřeboval bych poradit... Při přidání plynu mi vypadne cca po 7 vteřinách výkon nebo výkon velice houpá.. při výpadku plyn musím pustit pedál a znovu přidat, poté je vše zas ok... Předem děkuji za rady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PatrickE3 Vloženo 1. Březen 2012 Sdílet Vloženo 1. Březen 2012 Ahoj, co diagnostika? filtry mas meneny? jinak me klesne kratkodobe vykon tak na 2s pri tak 2750ot na treti stupen do kopce a hned zas prida, tohle mi dela snad vzdycky, ale jen v tomhle rozmezi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
triggr Vloženo 7. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2012 Diagnostika nic nenašla, palivový filtr jsem měnil nedávno a teď budu dělat výměnu... mě to udělá jak v nízkých tak ve vyšších otáčkách a dokud nepustím plyn tak se to nezmění... Mě to začíná připadat jako turbo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.