Přejít na obsah

Kontrolka ASR

Host Potvora

Doporučené příspěvky

• o 4 roky později...

Ahoj lidi.

Koupil jsem Octavii 1 RS kombi rv 2003. Vše funguje ok a auto normálně jezdí jak drak, jen mě mate tlačítko ASR. To nereaguje na zapnutí vypnutí, prostě se nic neděje. Také při startování vozidla, těsně před polohou spuštění, jak se testují ty ikonky na palubce, tak ASR tam nesvítí. Vše okolo ano i ABS, které následně zhasne. I v praxi ABS funguje ok, ale ASR ne (zkoušeno za mokra na asfaltu).

Dle VIN by toto auto mělo mít následující výbavu: Protiskluzový systém ABS/ASR/EDS s elektronickou uzávěrkou diferenciálu. Pojistku má to ABS společnou s ASR a ta je ok. Nevíte někdo co s tím? Není tu někdo z okolí Vyškova/ Brna co tomu rozumí a má diagnostiku. Klidně bych se stavil. Zas tak hrozně to ASR nepotřebuji, jen mě zajímá, proč nejde.

Jo a ještě mě štve ten alarm co zamyká samovolně auto po 30 sekundách. Takže když bych tam měl vevnitř klíče a šel pryč tak mám smůlu...ale prý to jde taky nějak ošéfovat a vypnout.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 19 minutami, Pawouk napsal:

O alarmech tady toho najdeš dost, takže alarm řešit v příslušném tématu - sem to nepatří.

Sorry já měl samostatný vlákno a někdo mě to sem přesunul i s tím alarmem. Ještě mě k tomu ASR napadlo, že auto je ze Švédska a tam je dost zima. Takže možná, aby to nemusel furt vypínat, tak si to ten člověk nechal odpojit na stálo. Jde to tak udělat?

Odkaz ke komentáři

• o 8 měsíců později...

Ahoj, mám Škodu Octavii 1 1.9 TDI Facelift a asi půl roku po kompletní výměně zadních brzd se mi při jízdě rozsvítí kontrolka ASR. Po vypnutí motoru a nastartování po cca 10 vteřinách už kontrolka nesvítí a rozsvítí se zase někdy později. Přijde mi že se to hlavně rozsvěcí když jedu teď po rozkopané silnici z kopce a musím často řadit kvůli zpomalování kvůli průjezdu vyfrézovanými pruhy vozovky tak se to často rozsvítí nevíte někdo co s tím? Díky za každou radu

Odkaz ke komentáři

• o 2 měsíce později...

ahoj mam skodu octavii 1 1.6 75kw r2001 taky mi sviti kontrolka asr  diagnostika ukazuje chyby snimac vackovych hridelu g40 signal prilis maly sporadicky a system sekundarniho vzduchu prutok prilis maly snimac vacky vymenemy za novy a sytem sekundarniho vzduchu cely zkontrolovany pole vis a fora uz si stim nevim rady poradte cim by to mohlo byt nebo na co se zamerit dik za odpoved

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...