Pavel 5 Vloženo 22. Duben 2012 Sdílet Vloženo 22. Duben 2012 Jak nejlépe očistit zbytky po lištách na dveřích? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ataner Vloženo 23. Duben 2012 Sdílet Vloženo 23. Duben 2012 Jak jsem napsal..normálně jsem to dělal plastovou škrabkou na sklo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
konros Vloženo 23. Duben 2012 Sdílet Vloženo 23. Duben 2012 Taky premyslim nad lakovanim list a spodky narazniku.. Ale chci se zeptat tech co mate lakovane listy original i ty bocni mate krasne lak zalety nebo jdou porad videt ty vroubky? Byl sem se zeptat v lakovne a tam me nebylo doporuceno vubec lakovat ty bocni listy ze se ta barva za cas oloupe...oloupalo se to uz nekomu? Ze mam koupit bocni listy pro lak-ale ty uz maji takovou tu hranu a to se me vubec nelibi...nejak me neprijde že ze predniho a zadniho narazniku jsou ty listy jine...me rekli ze se to loupat nebude ze to je uz z jineho materialu ty listy na narazniku..ale prijde me to jako jeden plast stejny..popripadne kdo ma lakovane ty bocni listy original jak to ma uz dlouho co ten lak tam porad drzi?? Klidne to prej nalakuji ale bez zaruky..ze uz to kolikrat se olupalo prej..co si o tom myslite? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 23. Duben 2012 Sdílet Vloženo 23. Duben 2012 jde-li o kvalitní lakovnu a ne o Jardu od garáží, lak bude krásně hladký bez vroubků Loupání jsem nikdy neviděl, konkrétně otec měl kdysi horní lišty lakované, přičemž přední a zadní měl udělané profi lakovnou (v pohodě dokonce i poté, co jej auto bouchlo zezadu), boční si dokonce lakoval sám - tam se po 3 letech objevilo pár míst (hranky), kde se barva odloupla, stačilo to však opravit štětečkem a bylo to zase relativně OK - u profi laku by k tomu proto docházet nemělo vůbec, pro jistotu bych však zvolil jinou lakovnu než tu, v níž jsi se byl ptát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ataner Vloženo 23. Duben 2012 Sdílet Vloženo 23. Duben 2012 Jak píše Deni běž rovnou jinam protože pokud se to loupe..je to špatně odvedená práce..pokud si dají záležet je to krásně hladké tak jako zbytek káry.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
konros Vloženo 23. Duben 2012 Sdílet Vloženo 23. Duben 2012 lakovna vim ze je to kvalitni..lakuji opravdu krasne...ale ptal sem se jeste jinde a tam rikal ze to neni problem ze se to pro jistotu strikne jeste nejakym naleptavacem plastu nebo co :-O za komplet rikal cca 3500kc... Ataner- ty to mas jak dlouho v laku? Nepozorujes zadne zmeny laku nebo tak neco..kolik te to stalo? Jeste vim ze me rikal ze ty listy sou jakoby dost mastne prej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ataner Vloženo 23. Duben 2012 Sdílet Vloženo 23. Duben 2012 Tak já auto kupoval v Lednu a platil za vše 3000,- zatím vše v pohodě ba naopak super na údržbu vezmeš šampónem vše a nemusíš schánět kdejaký sráče na plasty..(vlastně ještě mám v autě sprej na pneu)..právě proto jsou mastné.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 23. Duben 2012 Sdílet Vloženo 23. Duben 2012 když to vezmou primerem na plasty a pak plničem, tak to bude pěkně slitý a nebode vidět to vroubkování na plastu ale jak píšou kluci, tak pokud v lakovně říkají, že se to oloupe, tak to prostě neuměj a možná ani nevědí, že je primer na plasty, tak bych to nenechal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
konros Vloženo 24. Duben 2012 Sdílet Vloženo 24. Duben 2012 Tak sem sehnal jineho lakyrnika a ten rikal ze zadny problem ze to dela bezne tyto veci..a aj cena luxusni...tak pristi tyden jdu do toho..Mate nekdo nejaky zkusenosti z nejakou konkretni oboustrannou paskou abych prilepil pak zpet ty listy? Vim ze sou dobre od 3M ale je jich na trhu moc. A jeste jedna otazka jak zdelat dule ten spodni dil narazniku(predek,zadek) jde to i bez toho aby musel z auta dolu? Budu rad za nejaky postup kdo to uz delal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 24. Duben 2012 Sdílet Vloženo 24. Duben 2012 Spodky nárazníku jsou nacvaknuté + je drží šroubky na podběhu,nic víc by tam být nemělo. Nárazník sundávat nemusíš,jde to vpohodě dolů i bez demnotáže nárazníků Popřípadě ti toho určitě více napíše Ataner ten to dělal nedávno,já se na to teprve chystám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Duben 2012 Sdílet Vloženo 24. Duben 2012 Adi budeš lakovat lišty ? to bude pecka jako u Atanera ,uaaa se tešim jak to uvidim live Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ataner Vloženo 24. Duben 2012 Sdílet Vloženo 24. Duben 2012 Je to přesně tak jak píše Áda..pásku kterou jsem použil byla od Wurt a drží to naprosto perfekně stejnou značkou je podlepena i rz.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
konros Vloženo 24. Duben 2012 Sdílet Vloženo 24. Duben 2012 Je nekde k zakoupeni na internetu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 24. Duben 2012 Sdílet Vloženo 24. Duben 2012 Jozzi: Jak bude čas a chuť tak se na to vrhnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 24. Duben 2012 Sdílet Vloženo 24. Duben 2012 a maš nakeho lakyru ,nebo chceš doporučit ? nebo budem lakovat při jednom ,možna bude slevička Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 Neví někdo kde sehnad samolepící fólie které jsou na konci prahů a přecházejí na blatník? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 Jozzi: Mám známého v Autodružstvu ve F-M,lakoval mi už kdysi naraznik a zrcatka na fabku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
konros Vloženo 27. Duben 2012 Sdílet Vloženo 27. Duben 2012 Poradite me kde sehnat nejakou dobrou oboustrannou pasku abych mohl zpet prilepit ty listy? Kdo ma z nejakou dobrou zkusenosti? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 27. Duben 2012 Sdílet Vloženo 27. Duben 2012 bud 3M nebo patex, tesa, nco mají v obi apod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepik90 Vloženo 27. Duben 2012 Sdílet Vloženo 27. Duben 2012 tak už mám doma teda taky lišty nový..... byl jsem zděšenej když mi přišli a auž byli střiknutý v plniči.... sme myslel že to dávaj do základovky.... no to je jedno ted už jen se dokopat a odvést to do lakovny.... ješte by nebyl naškodu nějakej návod na sundání těch lišt starých.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ataner Vloženo 27. Duben 2012 Sdílet Vloženo 27. Duben 2012 Poradite me kde sehnat nejakou dobrou oboustrannou pasku abych mohl zpet prilepit ty listy? Kdo ma z nejakou dobrou zkusenosti? Diky pásku kterou jsem použil byla od Wurt a drží to naprosto perfekně stejnou značkou je podlepena i rz.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
konros Vloženo 28. Duben 2012 Sdílet Vloženo 28. Duben 2012 Kupoval si ji nekde na internetu? Nedari se me nic najit..od toho 3M je spousta druhu...ze clovek nevi jakou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 28. Duben 2012 Sdílet Vloženo 28. Duben 2012 (editace) tady máš dostatečný výběr: https://katalog.wuer...pasky-montazni/ Editováno: 28. Duben 2012, autor: _Denis_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
konros Vloženo 29. Duben 2012 Sdílet Vloženo 29. Duben 2012 Ataner: Kdys ti to lakoval tak si bral pouze kod barvy ze stitku z kufru? Nebo jeste pribehl ze vzornikem k autu a jeste podle pododstinu hledal tu spravnou barvu??? Uz ty veci mam v lakovne do patku to bude prej hotove. Pak hodim foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ataner Vloženo 29. Duben 2012 Sdílet Vloženo 29. Duben 2012 Tak nejdřív jsem našel kód barvy a lakýra pak doladil pododstín protože v capu je ještě asi 5... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.