koudakbmv Vloženo 26. Únor 2012 Sdílet Vloženo 26. Únor 2012 Ahoj všichni, koupil jsem manželce fabku 1,4Mpi rv 2001. Asi po 14 dnech mi volala do práce, že jí nejde zamknout auto. Když jsem se na to mrknul, tak jsem zjistil, že se při odemikání protáčí celý zámek dokol a zamkne se tak na desátý pokus. Odemknout to jde vpoho, ani se neprotáčí. Proto prosím o radu, jestli s tím půjde něco udělat, třeba někde něco utáhnout, nebo se to musí vyměnit? Díky za každou radu, popřípadě nabídnutou pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 26. Únor 2012 Sdílet Vloženo 26. Únor 2012 (editace) dá sa to opraviť..treba vyhodiť vložku zámku z dverí,rozobrať a zistiť,ktorý diel je poškodený...dajú sa kúpiť na to opravárenské sady http://www.nd-skoda-volkswagen.cz/cz/autodily-skoda/fabia/dily-karoserie/zamky-vicka/2720-sada-opravarenska-pro-vlozku-zamku-fabia-od-r-00-04.html http://www.nd-skoda-volkswagen.cz/cz/autodily-skoda/fabia/dily-karoserie/zamky-vicka/2722-sada-opravarenska-pro-vlozku-zamku-fabia-od-r-00-04.html Editováno: 26. Únor 2012, autor: libero1071 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 26. Únor 2012 Sdílet Vloženo 26. Únor 2012 Da sa to opravit. Tak jak napisal LIBERO1071. 1.Alebo sa da vyskladat nova vlozka zamku na povodny kluc. 2. V skodovke ti podla VIN objednaju novu vlozku . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudakbmv Vloženo 27. Únor 2012 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2012 (editace) Právě z toho mám strach rozebrat vložku, nikdy jsem to nedělal a mám strach, abych to dal dohromady. Editováno: 27. Únor 2012, autor: koudakbmv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baraba13 Vloženo 27. Únor 2012 Sdílet Vloženo 27. Únor 2012 Jsi-li trochu zručný,tak to zvládneš,už jsem to dělal taky ale to se mi vložka rozpadla celá.Hlavně v klidu a nikam nespěchej.Myslím že to tu někde je i jak na to vyndat vložku zámku.Pohledej.Hodně úspěchu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.