Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahojte.Vedel by mi niekto poradit ako sa demontuju tie predne gumove listy v narazniku na OII? Potrebujem ich zhodit ale netusim ako ich dat dole. Ma s tym niekto skusenost. Vopred dakujem za kazdu radu.

Vloženo

chrom tam je iba z polovice a druha polovica je cierny plast.Ten chrom sa da potiahnut 3D carbon foliou a to je ich vyhoda. Ci su z nejakej Cinskej octavie neviem ale asi hovorime o rovnakych listach.

Vloženo (editace)

dle mého je to vono, jen ten plast není lakovaný.

Kde jsi to kupoval a na kolik tě to přišlo? Já hledal na internetu dříve jak mourovatý, ale nikde nic

Editováno: , autor: _Denis_
Vloženo

ja som to zohnal od znameho z USA a z kade to ma on neviem,ale predpokladam ze sa to da priamo tam niekde zohnat. U mna to bola viacmenej nahoda. Ponukol mi,ze ked budem nieco potrebovat na octaviu,ze tam maju take veci co u nas nezozeniem nikde. Cena okolo 50euro za par. Este ich nemam iba stale zatial cakam ze mi pridu.Takze tak.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...