Publikováno Únor 28, 201213 r Zdravím, nevíte někdo kde sehnat nápravnici na Yetiho? Není náhodou stejná s nápravnicí z Octavie II ?? Pokud tu je někdo s ETKOU, tak prosím jestli by mi mohl zjistil číslo dílu u té nápravnice Dííky moc
Únor 28, 201213 r MikeTTT,ale nemá tam číslo dielu tej nápravnice..pozícia 23...je tam len odkaz na zobrazenie 199-20
Únor 28, 201213 r Autor Jojo, číslo dílu by bylo dobrý, ale kdyby někdo věděl přibližnou cenu, tak by to bylo lepší
Únor 28, 201213 r sorry chlapi,že sa vám miešam do rozhovoru,ale tá za 2000 určite nie je nová..že????...čo som našiel ja,tak sa pohybuje okolo 8000Kč nová
Únor 28, 201213 r To jsem našel na stránkách obchodu. Je lepší se zeptat přímo na místě nebo se ještě podívat na netu.
Únor 29, 201213 r Autor TO: MikeTTT prosimtě mohl by jsi mi sem ještě hodit obrázek z Etky na přední levý blatník ? Potřeboval bych číslo dílu toho blatníku + všech držáků atd.. Pokud by jsi byl tak hodný
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.