Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím,

Koupil jsem Fako od dědy, najeto 98 tis. r.v. 1992. Celkově dobrý stav, až na to, že auto neuvěřitelně plave na nerovnostech. Nechal jsem tedy prověřit podvozek u známého na STK a ten až na prasklou manžetu nezaznamenal žádný problém. Brzdy ok, vůle žádné, dokonce mi auto pochválil, že s ním ještě nadělám spoustu parády :-)

Pokud je ovšem podvozek v tomto směru v pořádku, nenapadá mně co by mohlo způsobovat moje nedobrovolné výlety do protisměru. Zvláště pak zadek, jako by jen tak vlál za autem a lítá si kam se mu zachce.

PS: pneu nahuštěny dle pokynů výrobce, tím to není. Do stran auto netáhne ani při akceleraci či brzdění.

Máte pro to někdo vysvětlení?

Díky.

Majra

Tlumiče pérování v (_!_) - jednoznačně. Kup si celou sadu, nejlepší jsou prý ty do pick-upa, mají vyšší únosnost a lepší útlum. Dál nechej vyměnit nebo si sám vyměň zadní silentbloky na přední nápravě - jsou to takové asi 5cm velké špalíčky gumy, vložené mezi ramena a kastli, které zachycují zkrutné síly od přední nápravy. Byly mi před lety doporučeny polyuretanové náhrady, gumové ani silikonové nemají takovou životnost (velmi rychle se vyžvejkají) - ty polyuretanové bývají nejčastěji modré. Já je nemusel měnit 6 let a auto s nimi pořád ještě jezdí, zatímco gumové (originální ND) byly pryč do 2 let...

• Autor

Ahoj, díky za radu... vyměním tlumiče a silentbloky a uvidíme.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.