Publikováno Březen 2, 201213 r Zdravím, Koupil jsem Fako od dědy, najeto 98 tis. r.v. 1992. Celkově dobrý stav, až na to, že auto neuvěřitelně plave na nerovnostech. Nechal jsem tedy prověřit podvozek u známého na STK a ten až na prasklou manžetu nezaznamenal žádný problém. Brzdy ok, vůle žádné, dokonce mi auto pochválil, že s ním ještě nadělám spoustu parády :-) Pokud je ovšem podvozek v tomto směru v pořádku, nenapadá mně co by mohlo způsobovat moje nedobrovolné výlety do protisměru. Zvláště pak zadek, jako by jen tak vlál za autem a lítá si kam se mu zachce. PS: pneu nahuštěny dle pokynů výrobce, tím to není. Do stran auto netáhne ani při akceleraci či brzdění. Máte pro to někdo vysvětlení? Díky. Majra
Březen 3, 201213 r Tlumiče pérování v (_!_) - jednoznačně. Kup si celou sadu, nejlepší jsou prý ty do pick-upa, mají vyšší únosnost a lepší útlum. Dál nechej vyměnit nebo si sám vyměň zadní silentbloky na přední nápravě - jsou to takové asi 5cm velké špalíčky gumy, vložené mezi ramena a kastli, které zachycují zkrutné síly od přední nápravy. Byly mi před lety doporučeny polyuretanové náhrady, gumové ani silikonové nemají takovou životnost (velmi rychle se vyžvejkají) - ty polyuretanové bývají nejčastěji modré. Já je nemusel měnit 6 let a auto s nimi pořád ještě jezdí, zatímco gumové (originální ND) byly pryč do 2 let...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.