Robert16 Vloženo 5. Březen 2012 Sdílet Vloženo 5. Březen 2012 čaute chlapi mam octaviu 1.9 TDi r.v 2003 a sem tam sa mi stane ked otvorim auto na dialku že mi prebliknu okrem smeroviek aj predne svetla a 3 brzdove stvetlo a samo sa mi zapne radio , nestretol sa stým už niekto , čo to može sposobovat či niake relatko alebo kdesi niaky skrat , a nedavno som bol v servise a mechanik mi povedal že ked auto dal do vysokych otačok tak začalo cvakat niake relatko a sa mi zosilnovali stretavacie svetla , neviem či to ma stým čosik spoločne ale pre istotu som to napisal dakujam za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodohome Vloženo 13. Březen 2012 Sdílet Vloženo 13. Březen 2012 Ten skrat by som nevylučoval a môže t byť dosť nebezpečné kvôli požiaru. Keby to malo byť relé bolo by ich viac lebo jedno relé neobsluhuje rádio, brzdové svetlo a predná svetlá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert16 Vloženo 18. Září 2012 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2012 vyriešene ! zle ukostrenie v kufry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.