jozzi Vloženo 17. Duben 2012 Sdílet Vloženo 17. Duben 2012 Tak to u nas na cca 250 jsme dva ja a ucetni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 17. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2012 Kam ten svět spěje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Duben 2012 Sdílet Vloženo 17. Duben 2012 Uz se holt nerodi deti s temi spravnymi geny nak se neumime rozmnozovat , kluci je treba trohu zvysit rokerskou generaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 17. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2012 No to já si ještě na nějaké zvyšování počkám :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Duben 2012 Sdílet Vloženo 17. Duben 2012 Ondro my jsme jeste mladi, ale co ta starsi generace, kde ta ma deti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 18. Duben 2012 Sdílet Vloženo 18. Duben 2012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 2. Listopad 2012 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2012 Miluju tu Basu co je v celém songu slyšet..Jak si tak pobrukuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M4Touch Vloženo 13. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2012 Byl jsem tam a úžasný, splnil se mi jeden z hlavních snů, teď už může bejt konec světa.. Nebo ne, ještě párkrát bych si tyhle pány poslechnul naživo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.