Majký Vloženo 14. Březen 2012 Sdílet Vloženo 14. Březen 2012 nevlastní, ale má tam podíl jinak tchán má taky Suzuki a vše ok jo a mají dobré motory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 14. Březen 2012 Sdílet Vloženo 14. Březen 2012 tak pokud s tím jezdila jenom do krámu tak co jinyho bys chtěl na tom měnit Já se Suzuki zkušenost nemám..takže nemožu radit..Měl jsem akorat služebního Fiata Punto r.v.00 a do města mi to stačilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michalus85 Vloženo 15. Květen 2012 Sdílet Vloženo 15. Květen 2012 zdar, kup si něco z koncernu VW a toho motoru TSI se neboj. Pokud chce jezdit hodně krátký trasy, tak ať si vezme citigo ve sportu nebo UPa. Skoro nic to nežere a v zimě to okamžitě topí. Ať si každej říká co chce, ale už s tím jezdím nějakou dobu a nemůžu si ztěžovat, dlouhodobá spotřeba 4,2 a to napůl město a dálnice. Jenže někomu se možná zdá 300 000 za takový auto hodně, ale je to opravdu super. Co se týče jízdních vlastností, tak kam se na to hrabe nějakej swift nebo I20. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.