vilis1 Vloženo 9. Březen 2012 Vloženo 9. Březen 2012 Ahoj ,zdravím všechny a prosím o pomoc. Mám skoda Octávii 1.6 75 kw. 2002 Již delší dobu mi svítí na palubce závada elektroniky motoru,na vagu to píše náhodná chyba lamda sondy a v poslední době mi při ubrání plynu auto celkem dost škubne a tak se ptám jestli to nemůže být v té lamdě a jestli se to dá udělat doma jako zdali je to jednoduchéa jetli se s tím musí potom na tu diagnostiku, a prosím jakou bych měl koupit je tam jen jedna a je za katem.Moc děkuji za případnou pomoc. najeto 200 000km. Citovat
axis90 Vloženo 9. Březen 2012 Vloženo 9. Březen 2012 Přečti si toto téma: http://forum.skodahome.cz/topic/114621-houpava-akcelerace/ Něco podobného jsem také řešil. Jinak na autě máš 2 lambda sondy, před a za katalyzátorem. U mne to bylo lambda sondou před katalyzátorem. Citovat
vilis1 Vloženo 9. Březen 2012 Autor Vloženo 9. Březen 2012 (editace) Tak ti dík za radu ,já tam vidím jenom jednu,chces povědět zě jsou obě videt nebo je nekde zasita, popřípade jak zjistim ktera to je ta spatna ,ale ja jsem presvecen, ze je tam jen jedna. no stejne dik Editováno: 9. Březen 2012, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvky!!! Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.