FABTONY Vloženo 13. Únor 2019 Sdílet Vloženo 13. Únor 2019 (editace) V 12. 2. 2019 na 20:47, Sovaja napsal: Ahoj, měl bych otázku.....nemůžete mě někdo kouknout, jaké označení má ta polystyrenová vložka v kufru na lepící sadu? Potřeboval bych jí někde sehnat, tak že bych se zeptal ve Škodovce.....ale abych tam šel rovnou s číslem. Resp je tam rozdíl mezi 4x4 a 4x2 verzí? Nebo kde to zjistit? díky Editováno: 13. Únor 2019, autor: FABTONY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FABTONY Vloženo 13. Únor 2019 Sdílet Vloženo 13. Únor 2019 před 1 minutou, FABTONY napsal: Sorry to jsi asi nechtěl :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sovaja Vloženo 14. Únor 2019 Sdílet Vloženo 14. Únor 2019 V poho, už jsem to nějak vykoumal. Na netu jsem to našel, objednal. Včera jsem rozebral kufr....a asi to nebude problém to tam nacpat, bez nějakých zásahů. Nicméně díky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sovaja Vloženo 22. Únor 2019 Sdílet Vloženo 22. Únor 2019 Tak už hotovo. Pro tuto přestavbu z rezervy na lepící sadu je potřeba nejen polystyrénový dílec (5L6863957b), ale i komplet koberec, který je jinak rozměrově velký. Sehnán polystyrénový díl pro verzi bez dojezdového kola a celý koberec. Vyjmut původní koberec(pozor na šrouby, které drží ten koberec), polystyrénové boky(3 ks) a nainstalováno vše nové. Do odkládací schránky, která tam jediná zbyla jsem nacpal jak sundané tažné, tak hever, klíč, žárovky, kompresor, lepící lahev a další blbovinky. Kufr je najednou neuvěřitelně velký. Takže na dovču přestavím verzi 1 s dojezdovkou a na běžné vození tady v ČR bude verze 2 s lepením. P.S. Pro toho, kdo ještě nevyndaval koberec z kufru auta.....pod plastem podlahy u zadních sedaček, tam kde ten koberec z kufru se jakoby vkládá právě pod sedačky jsou tři samořezné šrouby, takže ten koberec je potřeba třeba šroubovákem přizvednout(vyháknout z těch šroubů) a vytáhnout. Jinak ten koberec roztrháte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.