Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

V 12. 2. 2019 na 20:47, Sovaja napsal:

Ahoj, měl bych otázku.....nemůžete mě někdo kouknout, jaké označení má ta polystyrenová vložka v kufru na lepící sadu? Potřeboval bych jí někde sehnat, tak že bych se zeptal ve Škodovce.....ale abych tam šel rovnou s číslem.

Resp je tam rozdíl mezi 4x4 a 4x2 verzí?

Nebo kde to zjistit?

díky

esh_42832-sruik-243.JPG

Upraveno od FABTONY

před 1 minutou, FABTONY napsal:

esh_42832-sruik-243.JPG

Sorry to jsi asi nechtěl :-)

V poho, už jsem to nějak vykoumal. Na netu jsem to našel, objednal. Včera jsem rozebral kufr....a asi to nebude problém to tam nacpat, bez nějakých zásahů. Nicméně díky....

• 2 týdny později...

Tak už hotovo. 

Pro tuto přestavbu z rezervy na lepící sadu je potřeba nejen polystyrénový dílec (5L6863957b), ale i  komplet koberec, který je jinak rozměrově velký.

Sehnán polystyrénový díl pro verzi bez dojezdového kola a celý koberec. Vyjmut původní koberec(pozor na šrouby, které drží ten koberec), polystyrénové boky(3 ks) a nainstalováno vše nové. Do odkládací schránky, která tam jediná zbyla jsem nacpal jak sundané tažné, tak hever, klíč, žárovky, kompresor, lepící lahev a další blbovinky. 

Kufr je najednou neuvěřitelně velký. 

Takže na dovču přestavím verzi 1 s dojezdovkou a na běžné vození tady v ČR bude verze 2 s lepením. 

P.S. Pro toho, kdo ještě nevyndaval koberec z kufru auta.....pod plastem podlahy u zadních sedaček, tam kde ten koberec z kufru se jakoby vkládá právě pod sedačky jsou tři samořezné šrouby, takže ten koberec je potřeba třeba šroubovákem přizvednout(vyháknout z těch šroubů) a vytáhnout. Jinak ten koberec roztrháte.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.