Wee Nesvadbová Vloženo 11. Březen 2012 Sdílet Vloženo 11. Březen 2012 Zdravím odborníci... Mám 2 otázky ta první zní, nedávno jsem měnil zásuvku tažného zařízení vše jsem zapojil tak jak má být, jede bez problému ale mám tam navíc jeden kablík zeleno-černý co s ním?A ta druha otázka zní, není to kabel na ukazatel blinkrů přívěsu na budíkách, popřípadně kam ho zapojit?Díky ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Podborský Vloženo 11. Březen 2012 Sdílet Vloženo 11. Březen 2012 Ahoj, zeleno-černý kabel by měl být levé obrysové světlo. pokud tam bylo 8 drátu,tak dva jsou na mlhovky,originál zásuvka má odpojovač mlhovek na autě. Kontolka blinkrů přívěsu funguje pouze s přerušovačem blinkrů pro přívěs (má 4 vývody) a musí být osazena žárovka v přístrojích. Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wee Nesvadbová Vloženo 11. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2012 Áha díky moc... 7 zapojených jak má být je tam jen ten jeden navíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Podborský Vloženo 13. Březen 2012 Sdílet Vloženo 13. Březen 2012 Taky sem to řešil. jeden drát mi přebýval. Jsou dva na mlhovku kvůli tomu rozpojovači. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.