suchos Vloženo 11. Březen 2012 Sdílet Vloženo 11. Březen 2012 Mamce se na OII 1.9 TDi r.v. 2007 rozsítila oranžová kontrolka: kontrola výfukových plynů - nebo tak nějak jsem to našel v manuálu. Vůbec jsem netušil, že v naftáku něco takového je... Tam je nějaké čidlo? Kde? Nebo neláme se tam v nějakém místě drát? Dík za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 11. Březen 2012 Sdílet Vloženo 11. Březen 2012 napojiť na diagnostiku,inakšej odpovede sa tu zatiaľ nedočkáš...inak to budú samé dohady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchos Vloženo 18. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2012 Tak na diagnostice to hlásí: 12546 Motor klapky v sacím potrubí - V157 žádný signál. To je EGR? Nebo kde je problém? Dík za rady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 18. Březen 2012 Sdílet Vloženo 18. Březen 2012 najprv poriadne skontroluj všetky poistky v boxe čo sú v motorovom priestore vedľa akumulátora...ak budú OK,tak budeš mať špatnú škrtiacu klapku.. http://www.cc-autodily.cz/klapka-regulatoru-zpl?brand=SKODA&model=OCTAVIA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchos Vloženo 18. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2012 OK, mrknu na ně...Ta klapka, to je ten EGR co přepouší vyýf. plyny zpět do motoru? Nebo si pletu hrušky s jablkama...To prodáváš přímo ty? Nebo si hodil jenom odkaz?Každopádně díky za rady.Já sundal hadici sání a koukal jsem, jestli ta klapka funguje... A normálně se hýbe. Ale ono tam beztak bude nějaký čidlo a kdo ví co všechno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 18. Březen 2012 Sdílet Vloženo 18. Březen 2012 tie diely nepredávam,dávam ti len odkazy,aby si mal lepšiu predstavu o čom píšeme...ten EGR ventil http://www.cc-autodily.cz/ventil-zpet-ved-zplod je hneď za tou škrt.klapkou... čísla dielov v odkazoch sú len informatívne,nakoľko nevieme aký kód motora máš...najlepšie to je zistitelné podľa tvojho VIN čísla v škoda-servise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchos Vloženo 18. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2012 OK, zatim díky moc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.