alexandrap Vloženo 12. Březen 2012 Sdílet Vloženo 12. Březen 2012 Nabijal som autobateriu vo Fabii 1.2 HTP,r.v.2003 kablom z ineho auta(nedokazala pretocit motor, ale nebola uplne vybita,kontrolky boli OK). Protajsok omylom zamenil kable,zial neskontroloval som to - asi minutu do baterie hustil opacne napatie,pocas "dobijania"som otocil startovacim klucom, nezasvietila ziadna kontrolka.Ked som to odpojil, auto bolo mrtve, ale potom sa samo spamatalo a po spravnom dobyti je vsetko OK.Ziadna poistka nebola prerusena. Len mam teraz strach, ci sa to neprejavi v buducnosti,ci to nenacalo elektroniku(riadiaca jednotka, centralna jednotka...). Su pristroje nejako chranene proti prepolovaniu, je niekde za bateriou dioda(y) ,ktore zabrania opacnemu prudu? viete niekto poradit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajfy Vloženo 12. Březen 2012 Sdílet Vloženo 12. Březen 2012 Podle mého názoru pokud ti teď všechny přístroje fungují, tak to na ně nemělo vliv. Uškodil jsi akorát oboum bateriím, nejspíš jsi jim trochu zkrátil životnost. Uvidiš sám :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.