tonny.p2 Vloženo 13. Březen 2012 Sdílet Vloženo 13. Březen 2012 Tady někomu chybí vkus... chudák Oktávka http://www.sportovnivozy.cz/26227-skoda-octavia-cesky-krumlov?fz=vse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubaRS Vloženo 13. Březen 2012 Sdílet Vloženo 13. Březen 2012 (editace) to je cigoše z ČK taky tnni muj vkus.ted kukam na t cenu a se asi po*rali za 1.6 z 99 250tis to je mazec.a to mam takovy pocit ze to bylo bouchly a nez to cikan koupil tak to melo min.1-2majitele.a auto je hnusny.at si jdou v oplachnut koule a jeste navic to prodava u vychcanku z EU automobile.co dod at. Editováno: 13. Březen 2012, autor: KubaRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Březen 2012 Sdílet Vloženo 13. Březen 2012 Tady se nekdo vyradil na hudice oktavce Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ataner Vloženo 13. Březen 2012 Sdílet Vloženo 13. Březen 2012 (editace) Tak co našel to tam nandal.. Editováno: 13. Březen 2012, autor: Ataner Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladacz Vloženo 13. Březen 2012 Sdílet Vloženo 13. Březen 2012 Má to 76KW asi to nechal načipovat, nebo dal nějakou vychytávku na zvýšení výkonu, Zrovna o 2 kw, tak to musel na brzdu Jak jinak poznal necelý tři koně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 13. Březen 2012 Sdílet Vloženo 13. Březen 2012 Ja si myslel ze mam halucinace, kdyz jsem ten hnus videl ale nemaam - proboha, chudinka okta... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 13. Březen 2012 Sdílet Vloženo 13. Březen 2012 No já to radši nebudu komentovat,nebo mě budete vykládat,že mám to samé..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 13. Březen 2012 Sdílet Vloženo 13. Březen 2012 Ondero, toto je hnusná Octavia, narozdíl od té tvé, kterou jsem hodnotil vedle.. Tato Octavia není o rozdílném vkusu, toho je zkrátka HNUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.