GAZI Vloženo 14. Březen 2012 Sdílet Vloženo 14. Březen 2012 Dobry den nechcel som zalozit novu temu ale nikde som nenasiel moj broblem: mam superb 1.9 tdi 96kw 2003 najazdene 240T motor AWX a moj problem je taky ze auto nechce ist viac ako 180 km/h ked dojde do tej hranice tak citim ako ked idem s tempomatom a viac ma nepusti a skusal som aj s tempomatom ci nepojde ale s tempomatom ide len do 150 km/h neviem cim to moze byt sa chova ako keby bolo zablokovane maximalne do tej hranice a pred tym islo normalne myslim 215 km/h a s tempomatom tiez. pred dvoma mesiacmi som kupil kabel VAG lebo mi svietilo airbag a som vymazal tu chybu neviem ci som tam nieco nenastavil omylom alebo zeby mi svieti kontrolka platnicky musim ich vymenit len cakam aby sa to trosku oteplilo.Dakujem 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GAZI Vloženo 2. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2012 (editace) Vyriesene. Teraz ide auto , ako ked bolo nove a pricinu presnu neviem ale iste je, ze to bola jedna z tych troch veci ktore som vycistil -AGR, vahu vzduchu alebo lopatky na turbe.Navod som nasiel tu,na fore. Editováno: 2. Květen 2012, autor: GAZI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 2. Květen 2012 Sdílet Vloženo 2. Květen 2012 Sláva - povedlo se! Je dobře, že zde na fóru se najde pomoc a jinak se netrap, všechny Tebou vyjmenované součástky mohly mít ten špatný dopad. Rozhodně nebylo na škodu vše vyčistit! Ať Ti běhá ještě hodně dlouho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GAZI Vloženo 5. Květen 2012 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2012 Dakujem podobne s tym km,ale cakal som ze aspon niekto nieco napise ze co s tym treba urobit ale asi nikto sa nestretol s podobnym problemom,najviac bolo zanesene to egr turbo nebolo az tak moc na tie km ale bolo nacase vycistit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jokonr Vloženo 18. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2012 (editace) Zdravin vas pani.Mam taky problem ze rozbehnem auto a da ho do nudzoveho rezimu vypnem motor nastartujem a auto ide ale iba chvilu vcera som menil vsetky hadicky okolo turba a stale to iste hadice su dobre a je tam aj novy intercooler mam 1.9 tdi 2003 96 KW poradi nikto? Editováno: 18. Srpen 2012, autor: jokonr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 18. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2012 Ahoj, prvně bych nechal napojit auto na diagnostiku, která si uloží chybu, když spadne auto do nouzáku. Já bych to tipoval na váhu vzduchu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jokonr Vloženo 18. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2012 tu som jedinu este necistil dufam ze ju nepokazim este viac musim sinajprv zohnat veci na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jokonr Vloženo 4. Září 2012 Sdílet Vloženo 4. Září 2012 (editace) pardom Editováno: 4. Září 2012, autor: jokonr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 4. Září 2012 Sdílet Vloženo 4. Září 2012 Pánové, je to sice trochu mimo, ale zkuste při psaní příspěvků trochu dodržovat nějaké pravidla pravopisu. Po některých je to hrůza číst a připadám si, jako kdyby to psala má 4letá neteř. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spacewerk Vloženo 6. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2013 to já mám stejný problém háže mito chybu 17965-regulacne mez prekrocena a vzdy při prekroceni 180km/h. Našel jsem prodřenou hadičku u filtr boxu zadelal provizorne páskou dva dny klid a ted zase, znova zadelal a porad to samy. vaha je zdrava, zaclo to delat kdyz jse mdal novej mezichaldic, ten starej byl deravej a nemelo to takový tlak a korilo to pod 2000 strasnym zpusobem, ted auto leti, nekouří, spotřeba super 8,5l ale nad 180 fouk a je to tam. zkusim hadicky, ale spis mi to přijde na EGR ventil, ale zase tohle je projev spíš že si nekde ufoukne netesná hadička :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.