Shannar Vloženo 14. Březen 2012 Sdílet Vloženo 14. Březen 2012 Zdravím, asi před týdnem, když sem vezl večer kolem jedenácté manželku k jejim rodičům mě na trase České Budějovice - Plzeň mezi Českými Budějovicemi a Dasným (je tam dlouhá rovinka, kde je dobře vidět a okolo cesty pole) předjel starší trojkovej bavor tmavši barvy, najel doprostřed silnice, zastavil a začal z něj vylejzat plešatej chlapik (podotýkám, že dálkový jsem měl ztlumený ani sem ho nijak při tacho 110 nezdržoval, prostě se za mnou objevil a předjel, takže netušim, čim bych ho moh nas.at), vyřešil jsem to za 2 a plnej kotel kolem něj pryč (a že to 1,8 20V Turbo umi tahnout), normálně bych to sem nedával, ale včera mi kamarád na pivu vyprávěl, že se mu v pondělí večer kolem půl dvanáctý v tom samém místě stalo to samý (má Octavku 2 FL 1,8 TSI). Tak to radši házím sem, dva stejný případy octávek v tom samém místě v podobnej čas během týdne mi nepřijde jako náhoda, tak bacha na to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 14. Březen 2012 Sdílet Vloženo 14. Březen 2012 super, ale nějak mi to uniká cos tím chtěl říci.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilmore Vloženo 14. Březen 2012 Sdílet Vloženo 14. Březen 2012 Tobě by nebylo divný že tě jen tak předjede mafiánskej bavor a zastaví si to v půlce silnice před tebou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shannar Vloženo 15. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2012 super, ale nějak mi to uniká cos tím chtěl říci.... Tak pokud seš z Brna, tak se Tě to asi netýká, tohle sem spíš házel pro lidi z Budějc, aby si dávali na tom úseku majzla, protože za A) buď maj co dočinění z agresivnám kre.énem nebo za s partičkou co něco zkouší rozjíždět (i když je to jak z Divokýho západu) , sám si vyber co je horší.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 16. Březen 2012 Sdílet Vloženo 16. Březen 2012 Je dobře, že jsi to sem dal! Od toho tyto stránky jsou, aby jsme si navzájem pomáhali a docela Tě chápu, taky bych z toho měl stejné pocity a neřešil to jinak! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 16. Březen 2012 Sdílet Vloženo 16. Březen 2012 To je hnus,pomalu to tady začíná vypadat jako v akčních filmech. SPZtku toho bavoru asi nevíš že? Dalo by se zjistit majitele a třeba jestli nemá dočinění s něčím nezákonným a nebo v minulosti nepáchal nějakou trestnou činnost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shannar Vloženo 16. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2012 SPZtku nevim, jednak mam blbou paměť na čísla, ale hlavně v tu chvíli to byla bohužel asi poslední věc, na kterou bych si vzpomněl (řekněme si to na rovinu, koukal jsem jak blbej)..škoda no, ještě se zeptám kamaráda, jestli si toho náhodou nevšimnul... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 16. Březen 2012 Sdílet Vloženo 16. Březen 2012 Jasný no,chápu tě že ses na SPZtku nedíval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 7. Březen 2016 Sdílet Vloženo 7. Březen 2016 Sekat ruce, když ukradnou i kapotu . https://www.facebook.com/josef.sebek.773/posts/1767928280093995 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 10. Březen 2016 Sdílet Vloženo 10. Březen 2016 ..to se stalo i kamosovi v brne na seatu ibiza.. sedl do toho, jel do prace, ma to asi 3 km... jel jel, prijel diva se.. svetla,maska, mlhovky... fuc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.