Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

zdravím,octu vlastním teprve rok,teď jsem se dostal k mf volantu-nefunguje.Pár vláken jsem přečetl ale nenašel jsem kde přesně se nachází řj,třeba tam je,ale z nějakého důvodu nefunguje,abych ji nekupoval zbytečně.Když tam nebude jestli se dá ještě sehnat.

Dík za odpověď :kol-33:

je v relé boxu pod komfortní jednotkou, má označení 451 nebo 452 - záleží jaké máš radio

• Autor

díval jsem se pod palubku,je tam spousta relátek,poslední je z nápisem diesel a hned vedle vpravo je přes 2pozice krabička-řj je jediná přes 2pozice?Rádio mám pioneer deh-p6700mp aurčitě na to nebude zapojené,protože jsem ho zapojoval sám a asi u2 jsem nevěděl kam s nima tak jsem je nezapojoval.

a ten volant tam někdy šel? svítí ten volant? troubí ti auto?

• Autor

co to auto mám (necelý 1rok)tak nešel,nesvítí,ale trubí a bag je zapojený.

musí tam být svazek pro mf volant, RJ volantu a s tím tvým radiem ti to nepojede.... tempomat ti taky nejde..

• Autor

na volantu nejde nic,ale tempomat na páčce jde.

to je nějaká skládačka, pokud je mf volant tak je na páčce pouze přepínač on - off pro tempomat

• Autor

asi tam byl normal a předchozí maj. tam dal tento,ale tak otázka nezněla.je ta řj jediná,která je přes 2 pozice u těch relátek?Pokud ano tak na ni je napsáno č.192.

Upraveno od milan1971

relé č.192 je pro cyklovač stěračů, to ti s volantem asi nepomůže..

• Autor

o.k. teď aspon vím,že tu řj tam nemám,je nutný maxi dot nebo by to šlo i bez něj.

Upraveno od Wojnar
Font!

maxidot není nutný

• Autor

dík teď ještě sehnat tu řj s kabeláží a nějak pořešit to rádio přes nějakou redukci(d.o. na rádiu mám i vstup pro d.o.)

neměl by někdo řj?

Upraveno od milan1971

• 3 roky později...

MF ti nepůjde na neoriginální autorádio! Stejně tak, jako na neopriginál nejde maxidot.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.