lj1 Vloženo 16. Březen 2012 Sdílet Vloženo 16. Březen 2012 Ahojte, da sa ten kastlik vybrat? Mne sa stale vytahuje cely ten strieborny panel. Ako sa to da? Dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gracho Vloženo 17. Březen 2012 Sdílet Vloženo 17. Březen 2012 otvor popolník,chyť rámček zospodu a začni ho pomaly "vytrhávať"...nemáš sa čoho báť,ide to troška ťažšie,ale nezlomíš ho,hlavne sa toho neboj a potom už ten kastlík vytiahneš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 19. Březen 2012 Sdílet Vloženo 19. Březen 2012 Tak, tak.. Dělal jsem to před týdnem, když jsem měnil za Stream. Opatrně vycvakej kryt středového panelu, zespodu to jde snadno, nahoře si pomoz šroubovákem, v úzkém místě rámeček dost drží a mohl bys jej zlomit. Poté si však nejsem jist, zda není nutno povolit autorádio (vedle tlačítek máš prázdné krytky v pravém i levém horním rohu - ty vycvakni, vykouknou na tebe šrouby a ty povol - poté můžeš rádio vyndat). Pokud se ti to však podaří bez vyjmutého autorádia, vesměs by mělo stačit jen za kastlík potáhnout a měl by vyskočit sám.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.