Ondrero Vloženo 18. Březen 2012 Sdílet Vloženo 18. Březen 2012 Chtěl bych slyšet Váš názor na Auti TT 1.8 T... Je to skutečně auto pro ženský a 4%ťáky? Sem přemýšlel,že mít jako leštěnku víkendovku Octávku není zase taková pecka....Mám ji rád,ale přeci jen to není ono. Chtěl bych nějaké coupé a nejlépe koncern....A samozřejmě v cenové relaci za kolik bych mohl případně prodat Octuli... Ale většina kamarádů autařů říká,že je to pro ženský a buzny...A to bych já nerad byl Co myslíte Vy? Tady jedno z LBC http://www.sauto.cz/osobni/detail/audi/tt-coupe/9936311?goFrom=list Třeba by to se mnou bazárník vyměnil Ale mám asi větší šanci když bych dal auto do originálu že? Stejně si to zase rozmyslím,ale teď zrovna bych ho bral.... Sem přemýšlel i o starším Porsche,ale to je ranec na shánění dílů... Na TT je to vše podobný jak na Octávce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 18. Březen 2012 Sdílet Vloženo 18. Březen 2012 Otevrene, s jednim jsem jezdil, a jako buzna jsem si nepripadal. motorizaci jsem mel stejnou, kraasne to tahlo, akorat co mi vadilo tak malo mista uvnitr a taky to ze auto bylo dost nizko Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 18. Březen 2012 Sdílet Vloženo 18. Březen 2012 na mě to auto vevnitř připadá strašně "levný" ...nemůžu si pomoct... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 18. Březen 2012 Sdílet Vloženo 18. Březen 2012 šel bych do toho, jen možná silnější variantu, ať to pak nemusíš překopávat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 18. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2012 No já se ptám jen tak předběžně...Stejně mě čeká ještě půl roku splácení Octávky a až pak s ní můžu něco tvořit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke.Kraut Vloženo 18. Březen 2012 Sdílet Vloženo 18. Březen 2012 Vždyť je to strašně prťavý pěkný je, to jo. Ale je to poloviční Octa. Vždyť do něho nic nedáš. A když budeš mít chuť, ani čuňačinky s přítelkyní neprovedeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 18. Březen 2012 Sdílet Vloženo 18. Březen 2012 Luku o těch čuňačinach bysme mohli podiskutovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 18. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2012 Čuňačit se dá i ve Smartu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 18. Březen 2012 Sdílet Vloženo 18. Březen 2012 tam už bych měl problemy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 18. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2012 No tak né přímo zavřený uvnitř no :-)...Nohy musí trčet ven Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 18. Březen 2012 Sdílet Vloženo 18. Březen 2012 :D ale u smartu by neslo ani na kapote nene, raději TT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 18. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2012 To má kapotu velkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 18. Březen 2012 Sdílet Vloženo 18. Březen 2012 tak tak a lepsi plehy ,tak ryhle se nevmacknou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 18. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2012 Záleží kdo na nich leží ...Ale odbočujeme od tématu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 18. Březen 2012 Sdílet Vloženo 18. Březen 2012 Nevím, no, je to především NA TVÉM VKUSU - tobě se TT líbí, tak až na něj budeš mít, kup jej a řeš jen technické detaily. Pokud jde o názor, pro mně TT nikdy nebylo auto snů, ani to staré a ani to nové, po stránce designu dle mého staré opravdu hódně zestárlo a nejen, že nevypadá dle mého pěkně, ale je to auto pro ženy, nebo pro kluky, kteří nemají na pořádného sporťáka peníze. Toť můj názor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 18. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2012 Máš pravdu...Ale tedy jaký jiný coupé za 120 tis? Rád bych zůstal u koncernu...Navíc to má motor kterej už znám Moje auto(značka) snů ...bylo,je a bude Porsche...Ale na to opravdu jako chudý kluk nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 18. Březen 2012 Sdílet Vloženo 18. Březen 2012 sen mame stejnej 911 z 80 let nejlep provedeni carrera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke.Kraut Vloženo 18. Březen 2012 Sdílet Vloženo 18. Březen 2012 No trochu to tady odbočilo, omlouvám se za navedení :D To já až budu velkej tak chci éééévvvvoooo devítku A máš pravdu, má to motor, kterej znáš hodně dobře tak by tě nic nemělo zaskočit Ale zůstan u naší AGU Octy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 18. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2012 http://www.sauto.cz/osobni/detail/porsche/911/7217846?goFrom=list Nějak tak ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke.Kraut Vloženo 18. Březen 2012 Sdílet Vloženo 18. Březen 2012 Tak tohle teda není můj šálek čaje a je to nějaký slabý ne. Na Porsche... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 18. Březen 2012 Sdílet Vloženo 18. Březen 2012 skoro , tady už fušoval naky radoby tuner radeji komplet v originalu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 18. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2012 No to byl jen nástřel.... I nějakou velkoobjemovou ameriku bych bral...Camaro atd Jenže to za Octávku nemám šanci Ale zase mít Otuzenou Octávku co se mi líbí,nebo origo TT co se mi líbí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 18. Březen 2012 Sdílet Vloženo 18. Březen 2012 No abych řekl pravdu , tak bych si nechal oktu ,maš ji upravenou a musim uznat vkusně , žadne přeplacani , a taky viš v jakem stavu ji maš , a kdo vi na co bys trefil kdybys kupoval TT Jo Amerika , camarko , fiiiha, naky small block dovnitř , takovy pravy muscle car ... ja se zas zasnil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 18. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2012 Koukám,že máme podobnej vkus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 18. Březen 2012 Sdílet Vloženo 18. Březen 2012 1970's Old style camaro. Nádherný auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.