Přejít na obsah

Audi TT

Ondrero

Doporučené příspěvky

Chtěl bych slyšet Váš názor na Auti TT 1.8 T...

Je to skutečně auto pro ženský a 4%ťáky? :kol-28:

Sem přemýšlel,že mít jako leštěnku víkendovku Octávku není zase taková pecka....Mám ji rád,ale přeci jen to není ono.

Chtěl bych nějaké coupé a nejlépe koncern....A samozřejmě v cenové relaci za kolik bych mohl případně prodat Octuli...

Ale většina kamarádů autařů říká,že je to pro ženský a buzny...A to bych já nerad byl :kol-28:

Co myslíte Vy?

Tady jedno z LBC

http://www.sauto.cz/osobni/detail/audi/tt-coupe/9936311?goFrom=list

Třeba by to se mnou bazárník vyměnil :kol-28:

Ale mám asi větší šanci když bych dal auto do originálu že?

Stejně si to zase rozmyslím,ale teď zrovna bych ho bral.... :kol-31:

Sem přemýšlel i o starším Porsche,ale to je ranec na shánění dílů...

Na TT je to vše podobný jak na Octávce...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevím, no, je to především NA TVÉM VKUSU - tobě se TT líbí, tak až na něj budeš mít, kup jej a řeš jen technické detaily. Pokud jde o názor, pro mně TT nikdy nebylo auto snů, ani to staré a ani to nové, po stránce designu dle mého staré opravdu hódně zestárlo a nejen, že nevypadá dle mého pěkně, ale je to auto pro ženy, nebo pro kluky, kteří nemají na pořádného sporťáka peníze. Toť můj názor ;)

Odkaz ke komentáři

No abych řekl pravdu , tak bych si nechal oktu ,maš ji upravenou a musim uznat vkusně , žadne přeplacani , a taky viš v jakem stavu ji maš , a kdo vi na co bys trefil kdybys kupoval TT ;)

Jo Amerika , camarko , fiiiha, naky small block dovnitř , takovy pravy muscle car ... ja se zas zasnil :D

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...