Publikováno Březen 18, 201213 r Chtěl bych slyšet Váš názor na Auti TT 1.8 T... Je to skutečně auto pro ženský a 4%ťáky? Sem přemýšlel,že mít jako leštěnku víkendovku Octávku není zase taková pecka....Mám ji rád,ale přeci jen to není ono. Chtěl bych nějaké coupé a nejlépe koncern....A samozřejmě v cenové relaci za kolik bych mohl případně prodat Octuli... Ale většina kamarádů autařů říká,že je to pro ženský a buzny...A to bych já nerad byl Co myslíte Vy? Tady jedno z LBC http://www.sauto.cz/osobni/detail/audi/tt-coupe/9936311?goFrom=list Třeba by to se mnou bazárník vyměnil Ale mám asi větší šanci když bych dal auto do originálu že? Stejně si to zase rozmyslím,ale teď zrovna bych ho bral.... Sem přemýšlel i o starším Porsche,ale to je ranec na shánění dílů... Na TT je to vše podobný jak na Octávce...
Březen 18, 201213 r Otevrene, s jednim jsem jezdil, a jako buzna jsem si nepripadal. motorizaci jsem mel stejnou, kraasne to tahlo, akorat co mi vadilo tak malo mista uvnitr a taky to ze auto bylo dost nizko Odeslano z Iphone 4S
Březen 18, 201213 r Autor No já se ptám jen tak předběžně...Stejně mě čeká ještě půl roku splácení Octávky a až pak s ní můžu něco tvořit...
Březen 18, 201213 r Vždyť je to strašně prťavý pěkný je, to jo. Ale je to poloviční Octa. Vždyť do něho nic nedáš. A když budeš mít chuť, ani čuňačinky s přítelkyní neprovedeš
Březen 18, 201213 r Nevím, no, je to především NA TVÉM VKUSU - tobě se TT líbí, tak až na něj budeš mít, kup jej a řeš jen technické detaily. Pokud jde o názor, pro mně TT nikdy nebylo auto snů, ani to staré a ani to nové, po stránce designu dle mého staré opravdu hódně zestárlo a nejen, že nevypadá dle mého pěkně, ale je to auto pro ženy, nebo pro kluky, kteří nemají na pořádného sporťáka peníze. Toť můj názor
Březen 18, 201213 r Autor Máš pravdu...Ale tedy jaký jiný coupé za 120 tis? Rád bych zůstal u koncernu...Navíc to má motor kterej už znám Moje auto(značka) snů ...bylo,je a bude Porsche...Ale na to opravdu jako chudý kluk nemám
Březen 18, 201213 r No trochu to tady odbočilo, omlouvám se za navedení :D To já až budu velkej tak chci éééévvvvoooo devítku A máš pravdu, má to motor, kterej znáš hodně dobře tak by tě nic nemělo zaskočit Ale zůstan u naší AGU Octy
Březen 18, 201213 r Autor http://www.sauto.cz/osobni/detail/porsche/911/7217846?goFrom=list Nějak tak ?
Březen 18, 201213 r Autor No to byl jen nástřel.... I nějakou velkoobjemovou ameriku bych bral...Camaro atd Jenže to za Octávku nemám šanci Ale zase mít Otuzenou Octávku co se mi líbí,nebo origo TT co se mi líbí?
Březen 18, 201213 r No abych řekl pravdu , tak bych si nechal oktu ,maš ji upravenou a musim uznat vkusně , žadne přeplacani , a taky viš v jakem stavu ji maš , a kdo vi na co bys trefil kdybys kupoval TT Jo Amerika , camarko , fiiiha, naky small block dovnitř , takovy pravy muscle car ... ja se zas zasnil
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.