Publikováno Březen 21, 201213 r Mám zájem koupit OII 2,0TDi (vyr. 13.8.2008), která má dle kódu na štítku výbav v kufru a v servisce ESP (1AT), ale uvnitř jen vypínač ASR. Má někdo zkušenost, co to znamená: - podvod?! - a nebo lze už vypnout jen ASR a ne celé ESP?! Upraveno Březen 21, 201213 r od kapl
Březen 21, 201213 r ESP je tedy rozšířením systémů ABS a ASR. ESP ASR ti pomuze proti hrabani kol pri rozjezdu (to by u 4x4 stejne nemel byt problem), ale pri vyhybacich manevrech te od nehody zachrani esp.
Březen 21, 201213 r Autor "ESP je tedy rozšířením systémů ABS a ASR. ESP ASR ti pomuze proti hrabani kol pri rozjezdu (to by u 4x4 stejne nemel byt problem), ale pri vyhybacich manevrech te od nehody zachrani esp." Díky, asi jsme si špatně rozuměli - vím, co dělá ESP i ASR i ze zkušeností ze služebáku, ale můj dotaz byl proč u konkrétního auta údajně s ESP je pouze vypínač označený ASR a ne ESP jak znám z osobně u OII s ESP (konkrétně vypínač ASR v interieru mají jen vozy Š s ABS bez ESP). ESP jen s vypínačem ASR jsem dosud nikdy neviděl a proto jsem se ptal, zda uvedená kombinace u konkrétního auta je podvod nebo jen mezistupeň ke stavu, který platí pro OII od 45 týdne 2009, kdy je zamezeno úplné vypnutí ESP !!!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.