spartakcz Vloženo 23. Březen 2012 Sdílet Vloženo 23. Březen 2012 Ahoj, v poslední době se vyskytuje při jízdě např. po koskách zvuk připomínající "cinkání", který po sešlápnutí brzdy ustane. Zvuk jde od zadní nápravy. Nemá někdo podobnou zkušenost, případně radu...? Jedná se o škoda octavia II 77kW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3TDI Vloženo 24. Březen 2012 Sdílet Vloženo 24. Březen 2012 asi to nebude tvůj případ, ale měl sem podobný problém a sám se mi vyřešil .... ... po intenzivním lehání si pod auto a hledání závady na jedné velké díře kámen z nápravy vypadnul sám mám také O II Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vulxy Vloženo 24. Březen 2012 Sdílet Vloženo 24. Březen 2012 ja mam nieco podobne ale na prednej naprave,ked trhnem volantom tak tam nieco cvrlika ,asi to bude naky bordel ,kamienok ,zajtra prezuvam pozrem sa na to, som zvedavy ci to je ono Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spajky007 Vloženo 24. Březen 2012 Sdílet Vloženo 24. Březen 2012 a co volné destičky ty taky někdy cinkaj cvakaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spartakcz Vloženo 25. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2012 Tak dnes návštěva v servise. Příčinou byly destičky, proběhla výměna a vše je již OK. Ale ty zvuky byly fakt úděsné...:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3TDI Vloženo 25. Březen 2012 Sdílet Vloženo 25. Březen 2012 takové opravy mám rád ... levné, jednoduché a rychlé, tak ať slouží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MILAN6 Vloženo 30. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2012 zdravim asi mam to same, zvuk jak prazdne keliky jen když jedu po nerovnostech,,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.