matysek_brno Vloženo 30. Březen 2012 Sdílet Vloženo 30. Březen 2012 Zdravím všechny škodováky Před nedávnem jsem si pořídil superba 2.8 V6 a ted mi to začalo vyhazovat závadu tlaku oleje na válcích a motor se nepřirozeně třepe. Nevíte někdo co s tím? Už jsem z toho zoufalej VAG mě nic konkretního neukázal. Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mizi2 Vloženo 30. Březen 2012 Sdílet Vloženo 30. Březen 2012 hm to mas blby ja to mnel kdys vuz stal v kopci,pocitac hlasil tlak motorovem oleji,problem jsem mel rok as sem vymnenil cerpadlo a us pohoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matysek_brno Vloženo 31. Březen 2012 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2012 (editace) a to si to měl i s tím třepáním motoru? Editováno: 1. Duben 2012, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mizi2 Vloženo 1. Duben 2012 Sdílet Vloženo 1. Duben 2012 hm to ne,ale nikdo neumnel to opravyt as jeden mechanik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.