vita112 Vloženo 31. Březen 2012 Sdílet Vloženo 31. Březen 2012 Mám octavia 1,9 tdi 1997 a potřeboval bych třeba i podle lajka posané zadní piny a co je ke kterému zapojené. Mám vypínač s přednímy a zadnímy mlhovkamy a potenciometrem na vnitřní osvětlení. Pokud to tady někde je omlovám se za duplicitu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 1. Duben 2012 Sdílet Vloženo 1. Duben 2012 Včera jsem Ti to dával do chatu. Třeba: http://forum.skodahome.cz/topic/116908-o1-stale-sviti-predni-mlhovky/page__view__findpost__p__1582764 Nejlíp je stáhnout si DP. Tu http://forum.skodahome.cz/topic/83666-servisne-manualy-jak-na-to-apod/page__view__findpost__p__1343162 se k ní proklikej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vita112 Vloženo 1. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2012 (editace) promiň ale neumím s toho moc číst ,,,,, stačí když mi někdo poví které svorky jsou na podsvit přistrojovky... a nebo jakou má drát barvu ... Editováno: 1. Duben 2012, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 1. Duben 2012 Sdílet Vloženo 1. Duben 2012 Aha koukám, že máš pravděpodobně ten spínač s integrovaným regulátorem intenzity podsvícení. Promiň. Takže je to vývod pin č. 17 Ono, v podstatě je pořád stejný pin, jenže u novějšího spínače je ten regulátor mimo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vita112 Vloženo 1. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2012 (editace) takže jo to ten zakrožkovaný a díky němu svítí podsvit přístrojovky a interieru??? EDIT: Schéma co jste mi tady daly jsem použil a vše si opravil. Šlo jen o to, že mi přestalo fungovat podsvětlení interieru + přístrojovky. Vyřešil jsem to tak že šedomodrý kabel co vede do přístrojovky z vypínáče světel jsem propojil s kabelem co vede z vypínače do parkovacích světel. Tím pádem jsem nemusel kupovat předražený více násobný vypínač. Ptal jsem se i nato auto elektrikářů a řekly mi že to tak může být zapojeno že to ničemu nevadí, jde to i přes pojistku. Ještě jednou děkuji za rady. Editováno: 1. Duben 2012, autor: Wojnar Edituj příspěvky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 1. Duben 2012 Sdílet Vloženo 1. Duben 2012 (editace) No, mně nemusíš vykat a taky nejsem holky Jsem rád, že jsem mohl pomoct. Editováno: 1. Duben 2012, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.