Vlady25 Vloženo 6. Duben 2012 Sdílet Vloženo 6. Duben 2012 (editace) Zdravim, vsimol som si ze pri nastartovanom aute mi nieco akoby zabzuci, je to take nepravidelne s odstupom par sekund avsak nepodarilo sa mi identifikovat miesto odkial to presne ide, vychadza to niekde od spolujazdca dole spod palubky resp. niekde v mieste kde je odkladacia schranka, neviete co by to mohlo byt? Este som si vsimol ze ked mi fuka teply vzduch tak v odkladacej schranke ide len studeny resp. taky letny. Mal som to na VAGU a vypisalo 4 chyby: 00603 - servomotor prostoru u podlahy/odmrazovaci klapky (V85), 01271 - polohovaci teplotni klapky (V68), 01272 - polohovaci motor centralni klapky (V70), 01274 - ovladaci motor tlakove klapky (V71). Klima aj kurenie ide v pohode, teda aspon myslim, auto mam 2 tyzdne. Editováno: 6. Duben 2012, autor: Vlady25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 7. Duben 2012 Sdílet Vloženo 7. Duben 2012 no asi moc v pohodě to nejde.Tipoval bych to právě na klimu.Pročti si tu místní příspěvky.Už jsem to tu někde viděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.