Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím,

přestal mi fungovat mechanismus střešního okna. Jedná se o originální okno Galileo, vyráběla ho myslím firma Velm z Turnova. Okno se sice dá vyklápět, ale nejde zcela dovřít. Při rychlosti vyšší než městské je slyšet profukovat vzduch.

Tušíte někdo, co se mohlo stát, jestli se to dá opravit a pokud ne, tak kde sehnat nový/starší? Vrakoviště ani prodejci dílů typu ELIT, Auto KELLY apod. prozatím nepomohli. Znáte někdo číslo tohoto dílu z katalogu Škoda?

Poptávám také v inzerci: http://forum.skodahome.cz/classifieds/item/666-fel-poptavka-mechanismus-stresniho-okna-galileo

Díky,

Ondra

• 2 měsíce později...

zdravím mám ten samý problém dával jsem nové těsnění ale to nepomohlo tak newím předem díky

• 1 rok později...

Ja to robím takto: Pri každom zavretí okna ho zvonku pritlačím smerom dopredu auta a pekne sadne..Pred zimou zatesnim a neni problem so zatekanim a podobne..

• 6 měsíců později...

Zdar,me pomohlo rozebrat, promazat a slozit. To musim delat cca kazde 2 roky. Je tam takovy sroubek kterym se to pritahne.

• 1 měsíc později...

Ještě než jsem ji prodal tak jsem to řešil taky - povolily se dva šroubky nahoře, jsou vidět po odhrnutí harmoniky, myslím torxy, po dotažení OK.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.