AnderN Vloženo 6. Duben 2012 Sdílet Vloženo 6. Duben 2012 Zdravím, přestal mi fungovat mechanismus střešního okna. Jedná se o originální okno Galileo, vyráběla ho myslím firma Velm z Turnova. Okno se sice dá vyklápět, ale nejde zcela dovřít. Při rychlosti vyšší než městské je slyšet profukovat vzduch. Tušíte někdo, co se mohlo stát, jestli se to dá opravit a pokud ne, tak kde sehnat nový/starší? Vrakoviště ani prodejci dílů typu ELIT, Auto KELLY apod. prozatím nepomohli. Znáte někdo číslo tohoto dílu z katalogu Škoda? Poptávám také v inzerci: http://forum.skodahome.cz/classifieds/item/666-fel-poptavka-mechanismus-stresniho-okna-galileo Díky, Ondra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m1ca Vloženo 5. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2012 zdravím mám ten samý problém dával jsem nové těsnění ale to nepomohlo tak newím předem díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Tabko Vloženo 14. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2013 Ja to robím takto: Pri každom zavretí okna ho zvonku pritlačím smerom dopredu auta a pekne sadne..Pred zimou zatesnim a neni problem so zatekanim a podobne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wildcat Vloženo 16. leden 2014 Sdílet Vloženo 16. leden 2014 Zdar,me pomohlo rozebrat, promazat a slozit. To musim delat cca kazde 2 roky. Je tam takovy sroubek kterym se to pritahne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek253 Vloženo 8. Březen 2014 Sdílet Vloženo 8. Březen 2014 Ještě než jsem ji prodal tak jsem to řešil taky - povolily se dva šroubky nahoře, jsou vidět po odhrnutí harmoniky, myslím torxy, po dotažení OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.