Publikováno Duben 6, 201213 r Zdravím, přestal mi fungovat mechanismus střešního okna. Jedná se o originální okno Galileo, vyráběla ho myslím firma Velm z Turnova. Okno se sice dá vyklápět, ale nejde zcela dovřít. Při rychlosti vyšší než městské je slyšet profukovat vzduch. Tušíte někdo, co se mohlo stát, jestli se to dá opravit a pokud ne, tak kde sehnat nový/starší? Vrakoviště ani prodejci dílů typu ELIT, Auto KELLY apod. prozatím nepomohli. Znáte někdo číslo tohoto dílu z katalogu Škoda? Poptávám také v inzerci: http://forum.skodahome.cz/classifieds/item/666-fel-poptavka-mechanismus-stresniho-okna-galileo Díky, Ondra
Červenec 5, 201213 r zdravím mám ten samý problém dával jsem nové těsnění ale to nepomohlo tak newím předem díky
Červenec 14, 201312 r Ja to robím takto: Pri každom zavretí okna ho zvonku pritlačím smerom dopredu auta a pekne sadne..Pred zimou zatesnim a neni problem so zatekanim a podobne..
Leden 16, 201411 r Zdar,me pomohlo rozebrat, promazat a slozit. To musim delat cca kazde 2 roky. Je tam takovy sroubek kterym se to pritahne.
Březen 8, 201411 r Ještě než jsem ji prodal tak jsem to řešil taky - povolily se dva šroubky nahoře, jsou vidět po odhrnutí harmoniky, myslím torxy, po dotažení OK.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.