andrew983 Vloženo 7. Duben 2012 Sdílet Vloženo 7. Duben 2012 caute. zdechla mi octavka II RS 2 liter, zacala blikat najprv kontrolka zhavenia a potom sa motor vypol. skusal som nastartovat ale uz to neslo a svieti kontrolka motora.budu to trisky ci je aj ina moznost??? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h.vik Vloženo 7. Duben 2012 Sdílet Vloženo 7. Duben 2012 Čau, jsem amatér,ale osobně první věc co bych udělal je diagnostika.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel Vloženo 9. Duben 2012 Sdílet Vloženo 9. Duben 2012 Určitě jdi na diagnostiku.Mne to udělalo taky a byl vyskratovaný třetí vstřikovač.Oprava vstřiku 2900,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andrew983 Vloženo 10. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2012 hej aj u mna to je vstrekovanie, ale u nas na slovensku stoji nova tryska od 500 eur. nahodou neviete mi poradit nejaku stranku na nahradne diely od vas z ciech??diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel Vloženo 12. Duben 2012 Sdílet Vloženo 12. Duben 2012 Škodovka mi nabídla "nový", výměnným způsobem za 8900,-kč.Pak jsem u nás našel kluka, který to umí opravit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 13. Duben 2012 Sdílet Vloženo 13. Duben 2012 Zkus to tady http://www.cc-autodily.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikki_x Vloženo 11. Květen 2012 Sdílet Vloženo 11. Květen 2012 Chlapik na SVK v Jablonove (kusok od BA - smer na Brno) opravuje/repasuje vstreky za 150€/ks. Cez net som nasiel inzerat. Je to vyrobna vada VW vsetkych 2.0Tdi 125kW Siemens vstrekov. Uplne novy vstrek ako pises 500€. Chyba je v piezoelektrickom ventile na vstreku, ktory riadi davkovanie, kde dochadza k poskodeniu izolacie na kontaktoch niekde vo vnutri a nasledny skrat napajania vstreku o kostru...bez sance dalsieho nastartovania. Po odpojeni zleho vstreku motor startne v poho na 3valce. Odporucam vymenit/zrepasovat vsetky 4vstreky. Ako mne bolo povedane tu nieje otazka ci odide aj dalsi, ale otazka len kedy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.