trust99 Vloženo 7. Duben 2012 Sdílet Vloženo 7. Duben 2012 Zdar. Potreboval by som radu. Mam Golf 3 a v nom motor AUQ a vyhadzuje mi tam jednu chybu ze odvetravanie nadrze chybny prutok. Jasne, kedze motor co som tam mal,tak mal na lavej strane pod kapotou pri blatniku taky maly ventil na odvetravanie nadrze a po vymene motora mi tam uz ale nejde ziaden kabel co by ho ovladal. Ma vobec octavka v tomto motore nejaky taky ventil? Neviete mi poradit ako ho spojazdnit? Myslim,ze to moze mat mensi vplyv na chod motora a spotrebu. Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trust99 Vloženo 8. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2012 Nikto nevie jak ma octavia poriesene odvetravanie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albert Vloženo 9. Duben 2012 Sdílet Vloženo 9. Duben 2012 Ano má. Nádobku s aktivním uhlím a na ní je el.mag. ventil. Na pravém blatníku po směru jízdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trust99 Vloženo 10. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2012 A steker ide do RJ? Nevies,ako ho spojazdnit? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albert Vloženo 15. Duben 2012 Sdílet Vloženo 15. Duben 2012 jeden pól ventilku: pojistka číslo 43 druhý pól ventilku: svorkovnice řídící jednotky T81/pin 64 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.