bravek003 Vloženo 9. Duben 2012 Sdílet Vloženo 9. Duben 2012 Zdravím všechny,mám problém na své OII mám ji teprve 14 dní a nefungují mi denní světla co jsou vedle mlhovky,měl jsem to u elektrikáře a ten nic nenašel,prostě tam prý nejde proud k žárovkám,nakódováno je vše správně vše ostatní funguje bez potíží jen ty světla nesvítí a nechci zbytečně ničit výbojky ty světla jsou prý už nakodovány z fabriky v základu samozřejmě musí je mít a to mám. V multifunkčním ukazateli je položka denní světla a to jsem zkoušel zapínat a vypínat ale nic nevím co dál s tím trošku mi to kazí radost z ,,nového ,, auta :-( ještě mi elektrikář říkal že kdyby bylo přerušené vedení nebo špatné žárovky tak by to vypsalo závadu na světlech ale prý to nechce nějak pustit ta jednotka nebo co. neví někdo prosím co s tím? Ještě nějaké info : Octavia II FL 1/2009 Elegance,motor 1.9 Tdi 77 KW typ BXE a vypínač světel mám se senzorem deště,tedy 4 polohový. Díky za rady Marek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ChemoM65 Vloženo 28. Duben 2018 Sdílet Vloženo 28. Duben 2018 přestalo mi fungovat denní svícení,na maxi-dot žádné chybové hlášení, řárovky,patice i pojistky zkontrolovány v opravně,stejně tak vypinač světel,v opravně mi řekli,že je to řídící jednotka,což se mi nezdá,vzhledem,že vše včetně dvouzonové klima funguje normálně,děkuji za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanly Vloženo 14. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2020 Mám podobný problém. Jak jste závadu vyřešili? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.