Přejít na obsah

OII FL Nefunkční denní svícení

bravek003

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny,mám problém na své OII mám ji teprve 14 dní a nefungují mi denní světla co jsou vedle mlhovky,měl jsem to u elektrikáře a ten nic nenašel,prostě tam prý nejde proud k žárovkám,nakódováno je vše správně vše ostatní funguje bez potíží jen ty světla nesvítí a nechci zbytečně ničit výbojky ty světla jsou prý už nakodovány z fabriky v základu samozřejmě musí je mít a to mám. V multifunkčním ukazateli je položka denní světla a to jsem zkoušel zapínat a vypínat ale nic nevím co dál s tím trošku mi to kazí radost z ,,nového ,, auta :-( ještě mi elektrikář říkal že kdyby bylo přerušené vedení nebo špatné žárovky tak by to vypsalo závadu na světlech ale prý to nechce nějak pustit ta jednotka nebo co. neví někdo prosím co s tím?

Ještě nějaké info : Octavia II FL 1/2009 Elegance,motor 1.9 Tdi 77 KW typ BXE a vypínač světel mám se senzorem deště,tedy 4 polohový.

Díky za rady

Marek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 6 let později...

přestalo mi fungovat denní svícení,na maxi-dot žádné chybové hlášení, řárovky,patice i pojistky zkontrolovány v opravně,stejně tak vypinač světel,v opravně mi řekli,že je to řídící jednotka,což se mi nezdá,vzhledem,že vše včetně dvouzonové klima funguje normálně,děkuji za radu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 roky později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...